Live acum
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Mișcări din șold și voie bună! Christina Aguilera interpretată de Barbara Isasi a sunat SENZAȚIONAL

În ediţia a 13-a a sezonului XIV de la "Te cunosc de undeva!", Barbara Isasi se transformă în Christina Aguilera și cântă piesa "Show me how you burlesque".

Transformări incredibile la Te cunosc de undeva

Barbara Isasi a interpretat-o pe Christina Aguilera și cu siguranță acest lucru i-a ieșit senzațional. Momentul său a fost unul incredibil, plin de energie, dans, iar vocea sa a răsunat în tot platoul.

Piesa "Show me how you burlesque" a artistei americane a fost pusă în valoare de vocea puternică a Barbarei, iar cu siguranța juriul a rămas impresionant.

Nu este prima dată când câștigătoarea concursului „X Factor” a interpretat piesa artistei americane. În marea finala a sezonului XII „Te cunosc de undeva” , Barbara a cântat aceeași piesă.

Vezi aici:

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro