Live acum
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Ți se face pielea de găină! Alex și Monica Anghel se tranformă în Ștefan Bănică și Monica Anghel și interpretează piesa „Spune-mi”

În ediţia a 13-a a sezonului XIV de la "Te cunosc de undeva!", Alex și Monica Anghel se transformă în Ștefan Bănică și Monica Anghel și cântă piesa "Spune-mi".

Moment impresionant la „Te cunosc de undeva”

Alex și Monica Anghel au interpretat piesa „Spune-mi” , una dintre cele mai cunoscute melodii din ultimii 20 de ani atât pentru modul excepţional în care a fost interpretată, cât şi pentru mesajul cu o deosebită încărcătură emoţională pe care îl transmit versurile.

Atât prezentatorii emisiunii, cât și cei patru jurați au cântat împreună cu Alex și Monica Anghel, piesa cu care mulți dintre aceștia au copilărit și trăit.

Toți românii au cântat versurile melodiei „Spune-mi” ale Monicăi Anghel, iar toată lumea le cunoaște. „Iubite spune-mi, Ce sa mai fac din viata mea/ Spune-mi cum sa traiesc in urma ta/ Haide, spune-mi ca poate nu e adevarat”.

Vezi momentul:

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro