Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Raluka și Ana Baniciu, transformate în Gloria Estefan și Raffaella Carra, show ireproșabil

În a zecea ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Raluka și Ana Baniciu s-au transformat în Gloria Estefan și Raffaella Carra și au interpretat melodia "Conga".

Raluka și Ana Baniciu, transformate în Gloria Estefan și Raffaella Carra Galerie
În a zecea ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Raluka și Ana Baniciu s-au transformat în Gloria Estefan și Raffaella Carra

În Gala Muzicii Latino, Raluka și Ana Baniciu au pregătit telespectatorilor o surpriză de proporții mari. Cele doua au primit o provocare din partea lui Ruli și s-au descurcat de minune în pielea personajelor.

Cele două concurente au venit cu foarte mult chef de viață și multă energie, care le-a prins foarte bine. La repetiții au continuat în ritmuri de dans, iar Ozana Barabancea li s-a alăturat, semn că mișcările de dans ale acestei transformări sunt pe gustul fetelor.

Raluka și Ana Baniciu au format una dintre cele mai puternice echipe din cadrul sezonului XVI Te cunosc de undeva, iar în ediția 10 sunt mai pregătite ca niciodată să ia cu asalt scena și să lase jurații cu gura căscată. Profesionalismul și ambiția lor sunt principalele elemente cu care cele două speră să câștige Gala Muzicii Latino.

Citește și: Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Radu Ștefan Bănică, transformarea de excepție care ar face-o invidioasă și pe Delia

"Se cântă la viteză foarte mare și sunt foarte multe cuvinte, iar dacă nu se înteleg este un lucru rău.", a spus Ozana Barabancea în culise despre momentul celor două.

La repetiții, cele două au transmis cea mai bună energie și s-au descurcat de minune, transformarea fiind una potrivită pentru ele.

Concurentele au atras rapid atenția juraților, mai ales a lui Cristi Iacob care a lăudat-o pe Ana Baniciu pentru transformarea sa în Gloria Estefan. Aceasta a impresionat prin gesturile sale, care o fac extrem de sexy, lucru observat rapid de către jurat.

Raluka și Ana Baniciu, momentul care l-a făcut pe Pepe să danseze

Ana Baniciu și Raluka au urcat pe scena Te cunosc de undeva foarte entuziasmate și au intrat în pielea personajului încă din prima secundă. Cele două au apărut ținându-se de mână, iar după a urmat magia.

Momentul lor a fost unul plin de energie și cu mișcări care i-a încântat pe jurați, dar și pe ceilalți concurenți de pe canapea. Emilia Popescu și Radu Ștefan Bănică au rămas cu gura căscată atunci când au auzit piesa celor două colege ale lor.

Cel mai impresionat de momentul lor a fost Pepe, care nu s-a putut abține și a dansat în chiloți, chiar în culise.

"Deci dacă și în chiloți te face să dansezi e super", a zis Cristina Vasiu, după ce l-a văzut pe Pepe acaparat de piesa fetelor.

Citește și: Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Ana și Raluka, transformate în Ali Campbell & Pato Banton, fac furori cu travesti-ul lor

Mai mult decât atât, Alina Pușcaș și Liviu Vârciu au ieșit să danseze pe melodia concurentelor, iar jurații au fost atenți la fiecare mișcare a lor.

"Am dansat foarte mult pe piesa voastră!", a spus prezentatoarea emisiunii.

Prima care le-a oferit un feedback concurentelor a fost Ozana Barabancea, care le-a oferit numai laude.

"Se anunță o Gală foarte grea pentru noi în această seară", a zis Ozana Barabancea.

Andreea Bălan a fost extrem de încântată de momentul celor două concurente, care au evoluat extrem de mult.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au făcut spectacol cu ținutele lor. Ce au ales să po... Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Pepe, transformat în Marina Voica, a făcut show la superlativ cu piesa "Mereq...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x