Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Radu Ştefan Bănică impresionează în rolul lui Bruno Mars - "Treasure"

În a opta ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Radu Ştefan Bănică se transformă în Bruno Mars și cântă piesa "Treasure".

radubstefan banica imbracat in rosu si cantand bruno mars treasure la te cunosc de undeva Galerie
Radu Ștefan Bănică a deschis Gala Nunții de la Te Cunosc de Undeva cu un moment a la Bruno Mars

Radu Ştefan Bănică deține un talent incredibil, moștenit din tată în fiu, iar pasiunea pe care o are pentru scenă îl ajută să fie mereu preferat de jurați și de telespectatori.

Tânărul artist este mai pregătiti ca niciodată să câștige această Gală și să îi impresioneze din nou pe jurați cu talentul său, mai ales pentru că piesa "Treasure" este una accesibilă pentru el.

Însă îi este destul de greu să intre în pielea personajului Bruno Mars, artistul internațional fiind ceva mai relaxat pe scenă și pare că mereu este îndrăgostit, în timp ce Radu Ștefan Bănică este foarte concentrat ca fiecare mișcare să iasă perfect.

Radu Ștefan Bănică, "îndrăgostit" pe scena Te cunosc de undeva!

Cântărețul internațional este extrem de ofertant în ceea ce privește mișcarea scenică, reacțiile, dar și performanțețe muzicale, fapt care îi surâde lui Radu.

Concurentul are o coregrafie mai lungă, dar nu foarte dificilă, însă studiază din greu și acasă pentru a învăța dansul. Fiul lui Ștefan Bănică nu s-a lăsat până nu a învățat fiecare mișcare și ritm de dans, pentru a fi în sincron cu baletul.

"E un personaj mai dificil pentru Radu. Genul ăsta de mișcări și tipul acesta de flow îți îndoaie foarte mult diafragma, drept pentru care, ușor ușor, începi să nu mai ai aer", spune coregraful.

Ozana i-a spus lui Radu să fie "un pic îndrăgostit" pentru a reuși să transmită cât mai mult din emoția pe care o crea Bruno Mars pe scenă: "Intră un pic în sufletul fetei ăleia", îi spune Ozana Brabancea.

Momentul artistic a fost complet: voce, dans și prezență scenică. Radu Ștefan a fost extrem de bun și a impresionat prin măiestria talentului său.

Tânărul a reușit să creeze un moment de excepție. Jurații au avut numai cuvinte de laudă la adresa concurentului care a demonstrat încă o dată că are talentul în sânge. Andreea Bălan i-a spus cu putere că este născut pentru scenă: "Dragă, Radu, cred că te-ai născut pentru scenă pentru că ai acea atitudine potrivită pentru scenă. Tu arăți o relaxare și o dexteritate, ești în elementul tău", spune jurata.

Artistul a intrat pe scena "Te cunosc de undeva!" cu foarte multă energie și voie bună, iar totul a devenit rapid un spectacol memorabil.

Radu Ștefan Bănică a primit o avalanșă de aplauze la final din partea juraților, semn că a făcut show în adevăratul sens al cuvântului.

Artişti unul şi unul vor urca pe scena transforming show-ului, motiv pentru care concurenții sunt foarte atenți la fiecare detaliu al transformărilor lor, iar jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan sunt exigenți pe alocuri pentru că vor prestații excelente.

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, au făcut spectacol cu două ținute impecabile... Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Cristina Vasiu a adus lacrimi în ochii juriului după transformarea în Lara Fabian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Te cunosc de undeva Sezonul 20, 24 februarie 2024. Florin Ristei și Ilona Brezoianu - jurizare Te cunosc de undeva Sezonul 20, 24 februarie 2024. Florin Ristei și Ilona Brezoianu - jurizare Sambata, 24.02.2024, 22:50
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Neatza de Weekend, 25 februarie 2024. Sunt tare în mâini, un joc inspirat de la Power Couple și America Express
Neatza de Weekend, 25 februarie 2024. Sunt tare în mâini, un joc inspirat de la Power Couple și America Express Duminica, 25.02.2024, 12:20
Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat a doua gală. Ce punctaj au obținut

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat a doua gală. Ce punctaj au obținut

Cea de-a doua gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 24 februarie 2024 a adus o surpriză atât concurenților, cât și telespectatorilor transforming show-ului. Puntele de la canapea au dat peste cap clasamentul, iar echipa câștigătoare a fost extrem de fericită.

Sambata, 24.02.2024, 23:20
Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, transformare spectaculoasă în Christina Aguilera

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, transformare spectaculoasă în Christina Aguilera

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au luat cu asalt scena Te cunosc de undeva! sezonul 20 în a doua ediția din 24 februarie 2024. Concurenții au pus în scenă celebrul videoclip al piesei „Candy Man” al Christinei Aguilera.

Sambata, 24.02.2024, 22:30
Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Zarug și Eliza Natanticu, show tradițional românesc transformați în Mioara Velicu

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Zarug și Eliza Natanticu, show tradițional românesc transformați în Mioara Velicu

Zarug și Eliza Natanticu au adus energia în platoul Te cunosc de undeva! cu transformarea în Mioara Velicu. Momentul lor din a doua ediție i-a ridicat i-a ridicat pe toți la dans și a primit multe laude.

Sambata, 24.02.2024, 22:12
Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi, transformare sexy în Ariana Grande și Nicki Minaj

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi, transformare sexy în Ariana Grande și Nicki Minaj

Bella Santiago și Barbara Isas au luat cu asalt scena, transformate în Ariana Grande și Nicki Minaj. Concurentele Te cunosc de undeva! sezonul 20 au făcut show total în a doua gală din 24 februarie 2024.

Sambata, 24.02.2024, 21:55
Ultimele știri
x