Antena Căutare

„Proud Mary” sau… „proud Connect-R”. Transformare ULUITOARE la „Te cunosc de undeva”! Cântărețul a fost Tina Turner! Iacob: „Ești atât de sexy!”

După ce a stat șase ore la machiaj, Connect-R a îmbrăcat fustă scurtă, a încălțat pantofi cu tocuri de 12 cm și a imitat-o pe scena de la „Te cunosc de undeva!” pe incredibila Tina Turner. 

După ce a stat șase ore la machiaj, Connect-R a îmbrăcat fustă scurtă, a încălțat pantofi cu tocuri de 12 cm și a imitat-o pe scena de la „Te cunosc de undeva!” pe incredibila Tina Turner.

Connect-R a interpretat celebra melodie „Proud Mary".

„Foarte tare transformarea, foarte bună”, a spus Cosmin Seleși.

„Mulțumesc! Ai dat cu mine de toți pereții. Ești atât de… sexy”, a spus Cristi Iacob.

„Ai muncit foarte mult, se vede. Și mă bucur că nu ai căzut în extrema cealaltă, în comic”, a comentat și Andreea Bălan.

Ozana Barabancea i-a găsit o descriere inedită lui Connect-R, care a rezistat într-un mod incredibil încălțat cu pantofi cu tocuri înalte.

„Ești o Tina Turner care seamănă cu Rod Stewart”, a spus jurata.

LACRIMI în platoul „Te cunosc de undeva”! Duet SENZAȚIONAL! Ana Baniciu şi Marius Bodochi s-au transformat în Mălina Oli... L-a „durut la bas” în platoul „Te cunosc de undeva”! Romică Țociu s-a transformat în Marius Moga...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x