Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Transformare incredibilă! Jurații au rămas muți de uimire. Ada și Cornel Palade își dovedesc talentul pe ritmuri latino

În ediţia a cincea a sezonului 14 de la "Te cunosc de undeva!", Ada și Cornel Palade s-au transformat în Patti LaBelle & Celia Cruz și au cântat piesa "Quimbara".

În ediţia a cincea a sezonului 14 de la "Te cunosc de undeva!", Ada și Cornel Palade s-au transformat în Patti LaBelle & Celia Cruz și au cântat piesa "Quimbara".

Ediția cinci, sezonul 14. Ada și Cornel Palade au extrem de mult talent! Momentul lor a fost unul impresionant din toate punctele de vedere. Cei doi au adus pe scena "Te cunosc de undeva!" ritmurile muzicii latine facându-i pe cei din platou să se abandoneze în dans.

Ediția cinci, sezonul 14. Momentul artistic a fost complet: voce, dans și prezență scenică. Cei doi au fost extrem de carismatici și au impresionat prin măiestria talentului lor.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro