Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Transformare incredibilă! Jurații au rămas muți de uimire. Ada și Cornel Palade își dovedesc talentul pe ritmuri latino

În ediţia a cincea a sezonului 14 de la "Te cunosc de undeva!", Ada și Cornel Palade s-au transformat în Patti LaBelle & Celia Cruz și au cântat piesa "Quimbara".

În ediţia a cincea a sezonului 14 de la "Te cunosc de undeva!", Ada și Cornel Palade s-au transformat în Patti LaBelle & Celia Cruz și au cântat piesa "Quimbara".

Ediția cinci, sezonul 14. Ada și Cornel Palade au extrem de mult talent! Momentul lor a fost unul impresionant din toate punctele de vedere. Cei doi au adus pe scena "Te cunosc de undeva!" ritmurile muzicii latine facându-i pe cei din platou să se abandoneze în dans.

Ediția cinci, sezonul 14. Momentul artistic a fost complet: voce, dans și prezență scenică. Cei doi au fost extrem de carismatici și au impresionat prin măiestria talentului lor.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube