Antena Căutare

Adrian Minune spune cele mai tari bancuri cu el, miercuri, la “Te pui cu blondele?”

Miercuri, 6 ianuarie, de la ora 20.30, în prima ediție a celui de-al șaptesprezecelea sezon al quizz-show-ului “Te pui cu blondele?”, Adrian Minune va spune cele mai tari bancuri cu el, pe care le-a auzit în ultimul timp.

Miercuri, 6 ianuarie, de la ora 20.30, în prima ediție a celui de-al șaptesprezecelea sezon al quizz-show-ului Te pui cu blondele?”, Adrian Minune va spune cele mai tari bancuri cu el, pe care le-a auzit în ultimul timp.

Inițial, blondele îi provoacă pe ceilalți doi invitați ai serii, Pepe și nea Mărin, să spună cele mai bune bancuri cu Adrian pe care le știu, însă interpretul se oferă să o facă el. Cu ce bancuri va stârni Adrian Minune hohote de râs în platoul show-ului “Te pui cu blondele?”, telespectatorii Antenei 1 vor afla în seara de Bobotează.

Tot atunci, Adrian le va povesti tuturor ce anume l-a determinat să ofere unei cunoștințe, la schimb cu un telefon, apartamentul în care locuia împreună cu soția sa și, la propunerea unei blonde, va încerca să recunoască un produs original de unul contrafăcut.

La ce alte provocări va fi supus Adrian Minune, telespectatorii Antenei 1 vor vedea miercuri, 6 ianuarie, de la ora 20.30, în prima ediție “Te pui cu blondele?” din 2016.

Show-ul „Te pui cu blondele?” revine la Antena 1, de Bobotează, cu Pepe, nea Mărin și Adrian Minune... Pepe va fi sărbătorit diseară, în prima ediție “Te pui cu blondele?” din 2016...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x