Antena Căutare

Andreea Bălan, Liviu Vârciu și Mihai Morar vin la “Te pui cu blondele?”

Andreea Bălan, Liviu Vârciu și Mihai Morar vin miercuri, 5 august, de la 21.30, la Antena 1, într-o nouă ediție a show-ului de cultură generală “Te pui cu blondele?”, prezentat, ca de fiecare dată, de Dan Negru.

Andreea Bălan, Liviu Vârciu și Mihai Morar vin miercuri, 5 august, de la 21.30, la Antena 1, într-o nouă ediție a show-ului de cultură generală “Te pui cu blondele?”, prezentat, ca de fiecare dată, de Dan Negru.

Ocazie pentru Liviu Vârciu să-și amintească de perioada în care a cântat în trupa L.A. și de sumele de bani fabuloase pe care le-a câștigat la acea vreme.

“Am cheltuit toți banii, însă cel mai mult îmi pare rău că, atunci, nu mi-am ajutat mai mult părinții…”, se destăinuie el. În aceeași ediție, Liviu povestește în ce împrejurări a sărutat-o pe Andreea Bălan, dar și cum era să se nască în Ambulanță.

Tot miercuri, la “Te pui cu blondele?”, Andreea Bălan va mărturisi că anul viitor și-a propus să facă un copil și a recunoscut că singură își coase costumele de scenă, iar Mihai Morar va declara că a fost olimpic la geografie, faza pe țară.

Invitatul special al serii va fi Nelu Ploieșteanu, care le va adresa o întrebare celor trei vedete și blondelor deopotrivă.

Care dintre cele două tabere va câștiga confruntarea pe teme de cultură generală, telespectatatorii Antenei 1 vor vedea miercuri, 5 august, de la ora 21.30, numai la “Te pui cu blondele?”


Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x