Antena Căutare

Cătălin Botezatu a dezvăluit secretul unui păr perfect. Vârciu: Mă dădeam cu helas, că nu aveam bani de gel, și cu apă cu zahăr!

Cătălin Botezatu le oferă blondelor cele mai bune remedii naturiste pentru păr şi ten folosite de marile vedete de la Hollywood.

Cătălin Botezatu le oferă blondelor cele mai bune remedii naturiste pentru păr şi ten folosite de marile vedete de la Hollywood.

Designerul i-a dezvăluit unei concurente secretele unui păr perfect, utilizat chiar și de către renumitul Al Pacino.

Pentru păr, Botezatu a recomandat banalul usturoi. Vârciu a venit cu un secret pentru un ten perfect: mierea.„Eu mă dădeam când eram mic cu helas, că nu aveam bani de gel, și cu apă cu zahăr, roiau muștele în jurul meu!”, a completat juratul Ham talent cu umor. Dorian Popa și-a amintit cum băga trei degete în gelul de un leu pentru ca părul să îi stea bine.

Cum vi se par sfaturile vedetelor, v-ați încumeta să le folosiți?

Vârciu a fost sărutat în direct de una dintre adversarele de astăzi!... Blondele și-au găsit feng shui-ul și i-au învins pe Don Juanii României!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x