Antena Căutare

Cel mai iubit actor anunță, în premieră, că va modera o nouă emisiune! Numele show-ului i-a făcut pe toți să moară de râs!

Florin Piersic anunţă, în premieră, că va modera o nouă emisiune, după 1 martie. Toată sala izbucneşte în râs când aude numele show-ului.

Florin Piersic anunţă, în premieră, că va modera o nouă emisiune, după 1 martie. Toată sala izbucneşte în râs când aude numele show-ului.

Iubitul actor i-a lăsat pe toți fără cuvinte!

„Dragii mei, am de patru ori 20 de ani. Și am dorința să vă anunț ceva”

Publicul a izbucnit în hohote de râs când a auzit numele emisiunii, dar și invitatul special. Urmărește clipul video de mai sus ca să afli despre ce este vorba!

Artistul s-a născut pe 27 ianuarie 1936. Astăzi împlinește venerabila vârstă de 80 de ani.

Florin Piersic și-a schimbat căsuța vocală de ziua lui! Ce mesaj au putut auzi fanii?... Moment emoționant! După 36 de ani, Florin Piersic și Rodica Mandache retrăiesc „Visul unei nopţi de iarnă”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x