Antena Căutare

Senzațional. Nea Mărin recunoaște dansurile populare legat la ochi și fără să audă muzica!

Nea Mărin a dovedit tuturor că nu are rival atunci când e vorba de dansuri populare. Cea mai bună dovadă a reprezentat-o testul la care a fost supus și pe care l-a trecut cu brio

Nea Mărin a dovedit tuturor că nu are rival atunci când e vorba de dansuri populare. Cea mai bună dovadă a reprezentat-o testul la care a fost supus și pe care l-a trecut cu brio.

Acesta a fost pus să recunoască un dans popular fără să îl poată vedea și fără să audă muzica. Legat la ochi și ghidându-se după bătaia picioarelor, nea Mărin a răspuns corect la întrebări, impresionându-le atât pe blonde cât și pe colegii de concurs.

Pepe va fi sărbătorit diseară, în prima ediție “Te pui cu blondele?” din 2016... „La mulți ani!” pe trei voci pentru sărbătoritul Pepe!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x