Antena Căutare

Întrebarea care le-a dat de cap blondelor: "Ce carte a scris Sadoveanu plecând de la acest obiect"?

Află câte blonde au eliminat Liviu Varciu, Catalin Botezatu şi Dorian Popa cu întrebarea: "Ce carte a scris Sadoveanu plecând de la acest obiect"?

Află câte blonde au eliminat Liviu Varciu, Catalin Botezatu şi Dorian Popa cu întrebarea: "Ce carte a scris Sadoveanu plecând de la acest obiect"?

Obiectul arătat de Dan Negru a fost un baltag, dar nu toate concurentele s-au prins. Cătălina, o blondă cu un zâmbet frumos, a scris pe carton „Răscoala”, în schimb Daniela, pasionată de limba română și premiantă, a știut răspunsul și a fost felicitată și chiar pupată de prezentator. Răspunsul unei tinere absolvente de liceu i-a amuzat pe toți. Obiectul ținut în mână de Negru a dus-o cu gândul la „Dumbrava minunată”.

Blondele și-au găsit feng shui-ul și i-au învins pe Don Juanii României!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x