Antena Căutare

Liviu Vârciu mărturisește că s-a sărutat cu Andreea Bălan

Miercuri, 5 august, de la ora 21.30, la “Te pui cu blondele?”, Liviu Vârciu face o mărturisire neașteptată: s-a sărutat cu Andreea Bălan.

Miercuri, 5 august, de la ora 21.30, la “Te pui cu blondele?”, Liviu Vârciu face o mărturisire neașteptată: s-a sărutat cu Andreea Bălan.

Întrebat de prezentatorul show-ului, Dan Negru, dacă a existat vreodată ceva între el și Andreea Bălan, Vârciu recunoaște:

“I-am dat pup când era mică. Dar ce știa ea... Era o puștoaică de 17 ani!...”.

“E secretul nostru! Taci din gură!”, intervine Andreea Bălan.

Jurata de la “Te cunosc de undeva!” mai spune că tatăl său, Săndel Bălan, nu a știut de întâmplare, dar că va afla din această ediție a quiz show-ului cu blonde.

În ce împrejurare a sărutat-o Liviu Vârciu pe Andreea Bălan, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 5 august, de la ora 21.30, numai la “Te pui cu blondele?”, într-o ediție care îl va avea ca invitat, alături de cei doi artiști, și pe Mihai Morar.


Andreea Bălan, Liviu Vârciu și Mihai Morar vin la “Te pui cu blondele?”... Liviu Vârciu dezvăluie cu ce se ocupă foștii săi colegi de la L.A.: “Ache are o firmă de termopane, Adi e ajutor de buc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x