Antena Căutare

Surpriză de proporții pentru maestru! Cei doi nu sunt „Străini în noapte”! „O știu de când era mică și mergeam acasă la părinții ei”!

Întrebarea-vedetă a venit în această seară din partea unei celebre actrițe, foarte dragă, de altfel, lui Florin Piersic! Este vorba despre Medeea Marinescu!

Întrebarea-vedetă a venit în această seară din partea unei celebre actrițe, foarte dragă, de altfel, lui Florin Piersic! Este vorba despre Medeea Marinescu!

În dar de ziua lui i-a adus un buchet de trandafir pentru că... actorul este o floare. Florin, după spusele Medeeei ar fi meritat și 80 de piersici!

"M-ar fi plăcut să ai mai puțini ani!", a afirmat Medeea! Nu se știe dacă se referă la o pasiune ascunsă sau dacă este vorba strict de numărul de piersici pe care trebuia să le aducă în platou! Cert este că a preferat să fie vagă!

Revenind la blondele noastre, Medeea a venit pregătită cu următoarea întrebare: "Conform titlului acestui musical, unde locuiește fantoma?"

Cei doi se cunosc de foarte mult timp, încă de când Florin Piersic a fost acasă la părinții ei. În prezent, cei doi joacă împreună în piesa de teatru "Străini în noapte".

Moment sublim! Marele actor își cântă viața pe muzica lui Sinatra! „Acum, aproape de final, când doar cortina stă să cad... A pierdut concursul, dar a câștigat un loc în inimile tuturor, pentru totdeauna! Florin Piersic a sărbătorit vârsta de 8...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x