Antena Căutare

“Te pui cu blondele?”, lider de audiență la orașe și în toată țara

“Te pui cu blondele?”, care le-a avut ca invitate pe Andreea Marin și Simona Gherghe, a fost miercuri seara pe primul loc în topul audiențelor, la nivelul publicului din mediul urban și la nivelul publicului din toată țara.

“Te pui cu blondele?”, care le-a avut ca invitate pe Andreea Marin și Simona Gherghe, a fost miercuri seara pe primul loc în topul audiențelor, la nivelul publicului din mediul urban și la nivelul publicului din toată țara.

Show-ul cu blonde prezentat de Dan Negru a adunat în fața micilor ecrane 2.306.000 de telespectatori, în minutul de maximă audienţă, de la ora 21.42.

Astfel, Antena 1 s-a situat pe primul loc la nivelul publicului din toată țara și a obținut pe perioada difuzării emisiunii (20.30 – 22.57) o audiență medie de 9,4 puncte de rating și o cotă de piață de 18,2 %, în timp ce următorul clasat, Kanal D, a obținut 8,2 puncte de rating si 16 % cota de piață, iar Pro TV s-a situat pe locul al treilea.

Antena 1 rămâne lider și la nivelul publicului de la orașe, cu o audiență medie de 8,3 puncte de rating si 16,3 % cota de piată, urmată de Pro TV, cu 7,7 puncte de rating și o cotă de piață de 15,2 %.

Miercuri, 20 ianuarie, vedetele de televiziune Andreea Marin și Simona Gherghe au câștigat confruntarea pe teme de cultură generală cu armata celor 50 de blonde din platoul emisiunii lui Dan Negru, în cea de-a treia ediție a noului sezon.

Sursa: Kantar Media

1-0 pentru invitatele lui Dan Negru! Andreea Marin şi Simona Gherghe au câştigat lupta cu cele 50 de blonde...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x