Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

Dorina și Cristiana au avut ghinion la proba a doua! Iată câți bani au adunat

În a doua probă de la The Wall, Dorina și Cristiana au avut ghinion. Iată câți bani au adunat cele două concurente.

Dorina și Cristiana

Jocul a fost strâns! Întrebările le-au pus în dificultate pe cele două concurente, însă norocul a fost de partea lor. Cele doua au reușit să strângă împreună în runda a doua 44 910 lei ! Destul cât să își poată permite o grămadă de uși, iar Cristina mașina dorită!

Chiar dacă au avut parte de mai multe bile roșii decât verzi, Dorina nu s-a descurajat și a rămas pozitivă, cu zâmbetul pe buze, gată să îi ia zidului toți banii, astfel că a reușit să rămână cu o sumă mare.

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.