Antena Căutare

Dorina și Cristiana, mamă și fiică, pornesc în aventura vieții lor la The Wall - Marele Zid

Dorina și Cristiana, mamă și fiică, pornesc în aventura vieții lor la The Wall - Marele Zid. Cu banii câștigați, cele două femei, vor schimbe ușile din casă, dar să cumpere și o mașină.

Deși toți prietenii Cristinei îi zic că Dorina este sora ei, aceasta este mândră atunci când le spune că este de fapt mama ei. Cele doua fac o echipă perfectă și își doresc să strângă cât mai mulți bani.

Nu se gândesc la multe lucruri pe care le vor face cu banii, acestea vor doar niște uși entru casă și o mașină „cu botul mic și fundul mare”, așa cum a descris-o Cristina.

Povestea lor de viață este emoționantă! Cele doua și-au pierdut tatăl, respectiv soțul, într-un accident pe munte. L-au găsit după o lună și a fost ca un șoc, însă au rămas puternice, și iată-le aici, luptând cu zidul pentru o sumă uriașă.

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Ultimele știri
x