Antena Căutare

Experiența imprevizibilă din fața Marelui Zid: de la 0 lei, la un câștig impresionant

O ,,cădere liberă” cu final fericit, așa putem descrie parcursul familiei Marinescu, ce a ieșit învingătoare aseară din confruntarea cu Marele Zid. Ioana și Ciprian au luptat împreună, bazându-se că energia pozitivă va îndupleca traiectoria bilelor, dar lupta nu a fost una ușoară.

O ,,cădere liberă” cu final fericit, așa putem descrie parcursul familiei Marinescu, ce a ieșit învingătoare aseară din confruntarea cu Marele Zid. Ioana și Ciprian au luptat împreună, bazându-se că energia pozitivă va îndupleca traiectoria bilelor, dar lupta nu a fost una ușoară.

Cu toate acestea, la finalul ediției au plecat învingători, câștigând o sumă ce le oferă posibilitatea de a-și îndeplini visul de a călători și a-i asigura fetei lor un viitor fără griji materiale.

Concurenții și-au folosit singurele arme pe care le aveau încă de la bun început, încrederea și cunoașterea coechipierului. Așadar, Ioana a rămas să riște în platou, pe când soțul său a ales să fie pus față în față cu necunoscutul, în camera de izolare. Totuși, concurenta mai avea un as în mânecă la care avea să apeleze pe parcursul jocului, când emoțiile păreau că o depășesc- ,,prințesa Ana”, fiica celor doi.

Cu un ochi către public și unul către zid, Ioana a dublat, a câștigat, a pierdut și a căutat mereu confirmări în mezina familiei Marinescu. Energia Anei nu doar că l-a cucerit pe prezentatorul Valentin Butnaru, dar pare că a schimbat și soarta jocului, căci deși au fost nevoiți să înceapă de mai multe ori de la 0, finalul sumei din platou ajunsese la 180.019 lei. Acum decizia era în mâinile lui Ciprian, care a ales ,,să aibă încredere în norocul jumătății sale”, așa că a rupt contractul în valoare de 25.241 lei.

Finalul ediției a fost unul pe cât se poate de emoționant, căci toți trei au izbucnit în lacrimi și s-au îmbrățișat în fața Marelui Zid, ce fusese deja cucerit. Au căutat echilibrul în cel mai imprevizibil joc și l-au găsit, iar verdictul le-a confirmat că destinul este de partea lor. ,,The Wall- Marele Zid” continuă și în seara aceasta cu doi concurenți a căror poveste de viață este demnă de un scenariu de film. Dacă vor reuși sau nu să-și croiască un drum către câștig, rămâne să vedem diseară, de la 20:00, doar pe Antena 1!

Ultima redută, ultima probă, ultimele emoții,, ultimele decizii ale serii. „Sunt foarte mândră că ești soțul meu. Jocul ... În seara aceasta, o nouă ediție ,,The Wall- Marele Zid”. Doi concurenți, o singură deviză: totul sau nimic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x