Antena Căutare

Împreună fac o echipă fantastică. „Căderea liberă”, o piatră de încercare pe care familia Marinescu a trecut-o cu succes!

Prima probă, primele emoții pentru cei doi soți, îndrăgostiți și părinți prezenți în această seară la „The Wall - Marele Zid”. Întrebările și-au găsit răspunsurile, iar bilele au ajuns la destinație după multă tensiune

Prima probă, primele emoții pentru cei doi soți, îndrăgostiți și părinți prezenți în această seară la „The Wall - Marele Zid”. Întrebările și-au găsit răspunsurile, iar bilele au ajuns
la destinație după multă tensiune.

Împreună sunt ca un... zid. Ioana și Ciprian au arătat că în ciuda diferențelor de caracter sunt o famile absolut superbă. Au răspuns, s-au completat, s-au bucurat, s-au întristat, dar nu prea tare pentru că sunt abia la început, iar seara le poate oferi ceea ce și-au propus să obțină.

La final, Ciprian a ales să meargă la izolare, din dragoste pentru soția sa: „Știu că ei nu-i place izolarea, așa că am ales să merg eu în cameră”

Ioana și Ciprian sunt gata să cucerească Marele Zid pentru minunea din viața lor: „Vrem să-i oferim totul!”... Nicăieri nu trăiești asemenea senzații. Ioana și Ciprian caută echilibrul pentru a escalada Marele ZId: „Mă omoară de in...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x