Căutare Live

În prima probă de la The Wall, Dorina și Cristiana au adunat 110 lei

Prima probă s-a terminat, însă cu o sumă mică pentru cele două concurente.Dorina și Cristina au adunat doar 110 lei.

Prima probă de la The Wall

Însă jocul continuă! Dorina luptă acum cu zidul pentru a acumul cât mai mulți bani. Chiar dacă au reușit să strângă doar 110 lei, cele două vor putea să câștige mai mulți bani dacă răspun corect la întrebările din proba a doua.

Cristina a ales să meargă în camera izolată, iar Dorina a rămas în platou. Cele două trebuie să se concentreze și să lupte împreună pentru a câștiga banii necesari pentru uși și mașină.

Dorina și Cristiana, mamă și fiică, pornesc în aventura vieții lor la The Wall - Marele Zid... Dorina și Cristiana au avut ghinion la proba a doua! Iată câți bani au adunat...

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Ultimele știri
x