Antena Căutare

În prima probă de la The Wall, Dorina și Cristiana au adunat 110 lei

Prima probă s-a terminat, însă cu o sumă mică pentru cele două concurente.Dorina și Cristina au adunat doar 110 lei.

În prima probă de la The Wall, Dorina și Cristiana au adunat 110 lei Galerie
Prima probă de la The Wall

Însă jocul continuă! Dorina luptă acum cu zidul pentru a acumul cât mai mulți bani. Chiar dacă au reușit să strângă doar 110 lei, cele două vor putea să câștige mai mulți bani dacă răspun corect la întrebările din proba a doua.

Cristina a ales să meargă în camera izolată, iar Dorina a rămas în platou. Cele două trebuie să se concentreze și să lupte împreună pentru a câștiga banii necesari pentru uși și mașină.

Dorina și Cristiana, mamă și fiică, pornesc în aventura vieții lor la The Wall - Marele Zid... Dorina și Cristiana au avut ghinion la proba a doua! Iată câți bani au adunat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x