Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Nicăieri nu trăiești asemenea senzații. Ioana și Ciprian caută echilibrul pentru a escalada Marele ZId: „Mă omoară de inimă bilele astea”

Ce-ar fi Marele Zid fără urcușuri și coborâșuri? Cei doi participanți au simțit cât de ușor ajungi în vârf și cât de repede poți aluneca, dar nimic nu pare să o facă pe Ioana să-și piardă zâmbetul și optimismul

Ce-ar fi Marele Zid fără urcușuri și coborâșuri? Cei doi participanți au simțit cât de ușor ajungi în vârf și cât de repede poți aluneca, dar nimic nu pare să o facă pe Ioana să-și piardă zâmbetul și optimismul.

Runda a doua a fost absolut fabuloasă cu emoții mari și cu speranța că până la final totul o să fie minunat. Cu încredere maximă în soțul său, frumoasa concurentă de la „Marele Zid” a recunoscut că senzațiile trăite sunt irepetabile: „Doamne, bilele astea mă omoară de inimă”.

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Video