Antena Căutare

Pisicul și Pisica au mai mers o dată pe sârmă și bine au făcut. Marele Zid a fost generos cu soții Marinescu!

Dacă mai avea cineva vreo îndoială că jocul cu Marele Zid este unic felul în care au decurs lucrurile în runda a treia este dovada cea mai clară că nimic nu se compară cu experiențele trăite în asemenea momente

Dacă mai avea cineva vreo îndoială că jocul cu Marele Zid este unic felul în care au decurs lucrurile în runda a treia este dovada cea mai clară că nimic nu se compară cu experiențele trăite în asemenea momente.

Se alintă „Pisicul” și „Pisica”, iar pasiunea lor este să meargă pe sârmă pentru a-și găsi echiibrul. Din public, cei doi soți Marinescu sunt păziți de zâmbetul cald și sincer al superbei Ana, cea mai mare minune din viața Ioanei și al lui Ciprian.

Sfaturile micuței se dovedesc excepționale, iar totul pare mai simplu atunci cel mai importnat membru al familiei ia deciziile.

Nicăieri nu trăiești asemenea senzații. Ioana și Ciprian caută echilibrul pentru a escalada Marele ZId: „Mă omoară de in... Ultima redută, ultima probă, ultimele emoții,, ultimele decizii ale serii. „Sunt foarte mândră că ești soțul meu. Jocul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x