Antena Căutare

Prima probă, primele emoții. Frații Bălan au început urcușul către Marele Zid și primii pași au fost așa cum și-au dorit: „Deja am devenit câștigtori din momentul în care am ajuns în acest platou”

Se înțeleg perfect chiar dacă viața le-a dat lovituri grele până la această vârstă, iar în prima probă în încercarea de escaladare a Marelui Zid coeziunea dintre cei doi frați s-a văzut perfect

Se înțeleg perfect chiar dacă viața le-a dat lovituri grele până la această vârstă, iar în prima probă în încercarea de escaladare a Marelui Zid coeziunea dintre cei doi frați s-a văzut perfect.

„Căderea liberă” le-a oferit șansa de a trăi primele emoții ale jocului care poate schimba viața oricărui temerar care ajunge în platoul emisiunii.

O primă rundă promițătoare, la capătul căreia, Vișinel și Virgil au dovedit că pot sper la câștigarea marelui premiu, care să-i aducă mai aproape de împlinirea unui mare vis, acela de a le oferi o șansă la o viață civilizată unor copii nevoiași.

Viața i-a lovit fără milă pe Vișinel și Virgil Bălan: „Mergeam în gară unde mă apucam să cerșesc. Sunt momente de care n... „Izolarea” unuia dintre frați crește tensiunea la cote maxime! Telepatia funcționează și atunci când Virgil și Vișinel n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x