Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

The Wall este emisiunea în care totul este posibil. Vișinel și Virgil Bălan, au trecut prin cele mai neobișnuite stări în cea de-a treia probă!

Totul se schimbă atunci când ajungi în platou și te afli în fața impunătorului Zid. Tot ce trebuie să faci este să ai încredere în cel pe care l-ai ales să-ți fie aproape în această experiență de neuitat

Totul se schimbă atunci când ajungi în platou și te afli în fața impunătorului Zid. Tot ce trebuie să faci este să ai încredere în cel pe care l-ai ales să-ți fie aproape în această experiență de neuitat.

Pentru cei doi frați Bălan a treia probă a fost una devărat mountagne russe în care au călători fără teamă că vor avea parte de un deznodământ nefericit. Tot ce a contat pentru eu a fost cursa, urcușurile și coborâșurile, bucuria și tristețea, tensiunea și relaxarea.

Chiar dacă nu bănuiesc finalul, Vișinel și Virgil știu sigur că totul a meritat și așteaptă să vadă ce le-a oferit destinul la capătul acestui joc nepereche.

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Video