Antena Căutare

“Ai selectat? Va fi reciclat!”, o campanie sustinuta de Vladut si Buzdugan

ECO-ROM AMBALAJE a lansat campania integrata de comunicare “Ai selectat? Va fi reciclat!” din dorinta de a informa publicul asupra importantei si necesitatii colectarii selective a deseurilor de ambalaje. Daniel Buzdugan si Vladut de la Neatza vor sa dea o mana de ajutor.

Campania are ca mijloace principale de comunicare televiziunea, presa, radioul si mediul on-line si ii are ca purtatori de mesaj pe simpaticii Daniel Buzdugan, actor si coprezentator al emisiunii „Morning ZU" de la Radio ZU si Vladut, bucatarul matinalului de la Antena 1.

Intreaga campanie este construita in jurul unei dispute intre cele doua personaje legate de increderea unuia dintre ei ca in Romania chiar se recicleaza deseurile de ambalaje colectate selectiv si neincrederea celuilalt ca acest proces chiar se intampla.

Vladut, talentatul bucatar al matinalului „Neatza" de la Antena 1, recunoscut pentru exigenta in bucatarie, construieste un personaj credibil, responsabil, care incearca de-a lungul episoadelor in care este structurata campania, sa il convinga pe mult mai „scepticul" Buzdugan, ca efortul de a colecta selectiv nu este in zadar, ci din contra, toate deseurile colectate selectiv in containerele speciale, ajung sa fie reciclate si astfel transformate in alte obiecte utile consumatorilor.

Cele doua personaje reprezinta cele doua curente ale societatii "cei care cred" si "cei care nu cred" ca deseurile se recicleaza, facand de-a lungul episoadelor o leapsa in provocari. Aventurile celor doua personaje pot fi urmarite atat in matinalul „Neatza" de pe Antena 1, emisiunea de divertisment „Rai da' Buni", cat si pe site-ul www.colecteazaselectiv.ro.

Trupa Veche lanseaza videoclipul piesei "E noapte"... Cori Gramescu bate recordul national: face 3.000 de abdomene la Cluj...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x