Căutare Live

Campanie culturala: „Germana - limba marilor idei”

Ambasada Germaniei si Serviciul German pentru Schimburi Academice au lansat campania „Germana – limba marilor idei”.

Marturii ale unor reprezentanti de marca ai societatii romanesti, cunoscatori ai limbii germane, precum Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu, Vlad Massaci, Hanno Höfer, Claudiu Bleont, Madalin Voicu sau Dan Bittman isi propun sa demonteze clasicele prejudecati privind dificultatea de a invata limba germana.

Campania, care se deruleaza in perioada 16 februarie-30 mai are drept suport si o expozitie foto, deschisa la cafeneaua Sub Carturesti, in care pot fi gasite portretele celor de mai sus. Mai mult, expozitia va fi itinerata la Teatrul Odeon, cluburile Kulturhaus si The Ark, ArCuB, precum si la centrele culturale germane din Cluj-Napoca si Brasov.

Citeste si Jurnalul National

Foto: Intact Images

Piesa „Un cuplu ciudat”, in premiera la Teatrul National din Cluj... Vanzari record la Bon Jovi: peste 10.000 de bilete in doua saptamani...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri