Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Festivalul de film horror şi fantastic Lună Plină va avea loc anul acesta între 20 şi 23 august

Cea de-a noua ediţie a festivalului de film horror şi fantastic Lună Plină va avea loc anul acesta între 20 şi 23 august, în comuna Biertan din judeţul Sibiu.

Programat iniţial pentru începutul lunii august, organizatorii au decis să mute festivalul astfel încât să se asigure că vor fi respectate toate regulile de siguranţă şi igienă pentru un astfel de eveniment.

Programul festivalului include proiecţii de film în aer liber, cine-concerte şi diverse activităţi precum trasee cu bicicleta, ghost-hunt şi degustări de produse tradiţionale din zona Transilvaniei.

Selecţia de filme include producţii noi, dar şi filme clasice horror şi fantastice. Proiecţiile în aer liber vor avea loc la Grădina Méliès (curtea Centrului Evanghelic pentru Tineret/ Casa Parohială) şi la Cinema Vertigo (în curtea şcolii generale).

Bilete pot fi cumpărate de pe la un preţ special până pe 1 iulie: de la 65 de lei, pentru acces la proiecţii sâmbătă şi duminică, la 120 de lei, abonament pentru toate cele patru zile de festival şi acces în camping.

Festivalul de film horror şi fantastic Lună Plină este un proiect organizat de Asociaţia Film şi Cultură Urbană.

Sursa : news.ro

Recomandari