Căutare Live

I-a dat nota 1 PE NEDREPT!? Asta e compunerea generației de mâine

Perlele de la Bacalaureat sunt doar glume nevinovate pe lângă compunerea unui copil. Cerința testului era simplă:„Scrieți o compunere care să aibă cel puțin o pagină”

Perlele de la Bacalaureat sunt doar glume nevinovate pe lângă compunerea unui copil. Cerința testului era simplă:„Scrieți o compunere care să aibă cel puțin o pagină”

Ne-am obișnuit ca în fiecare vară să ne amuzăm teribil pe seama „perleler” scrise sau vorbite ale candidaților la examenul de Bacalaureat. În ultimii ani, elevii claselor a XII-a au schimbat cursul istoriei românilor, au inventat cuvinte noi și au transformat vedetele tabloidelor în eroi naționali. Și când toată lumea credea că le-a văzut pe toate a apărut compunerea supremă.

Autorul poate intra lejer în galeria minților luminate ale patriei după ce a reușit să scrie o compunere de o pagină folosind doar cinci cuvinte. Conținutul acestei bijuterii literare vă va amuza și întrista în aceeași măsură pentru că vine din partea unui elev care a ajuns până în clasa a VII-a!

Desigur, exemplu nu este singular!

FOTO: Toţi au început să râdă! Ce a căutat la un concurs de CULTURISM? "Prietene, nu aici se ţine OLIMPIADA"... Imaginea care face ÎNCONJURUL LUMII! Este pur şi simplu INCREDIBIL cum a putut să iasă femeia asta pe stradă...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri