Antena Căutare

Un tânăr și-a recuperat telefonul după ce i-a dat hoțului un mesaj total neașteptat! Ce a scris în SMS

Să ți se fure telefonul nu este un lucru deloc plăcut, doar că un tânăr a fost îndeajuns de ingenios încât să convingă hoțul să-i returneze mobilul. Și nu, nu a plătit recompensă!

Să ți se fure telefonul nu este un lucru deloc plăcut, doar că un tânăr a fost îndeajuns de ingenios încât să convingă hoțul să-i returneze mobilul. Și nu, nu a plătit recompensă!

Aceasta este incredibila întâmplare pe care a relatat-o un tânăr pe internet. S-a trezit fără telefon și atunci și-a dat seama că cineva i l-a furat.

Hoțul a primit imediat un mesaj de la tânărul cu pricina. Și fiindcă a fost naiv, cel vinovat a început să răspundă la mesaje.

Articolul continuă după reclamă

Așa a aflat că „e foarte grav ce a făcut și că șeful se va supăra și se va termina totul extrem de dramatic și că acum se află în mare pericol, dacă nu returnează urgent telefonul la poliție”. În plus, i s-a mai spus și că „o să vadă el. Sau nu, fiindcă deja i se pregătește înmormântarea”.

Îi lovește săgeata lui Cupidon în 2018! Acestea sunt zodiile care își găsesc jumătatea! Se lasă cu iubiri ca-n filme și vești de căsătorie

Oricât de greu ar părea de crezut, hoțul a devenit victima acestei farse și a mers imediat la poliție să returneze obiectul furat, speriat probabil de faptul că va ajunge protagonistul vreunei asasinări în stil mafiot! Tânărul și-a recuperat telefonul, dar apoi a povestit întreaga întâmplare pe internet.

Uneori, un pic de imaginație și un strop de inspirație te poate scoate din bucluc!

Alege o pană și află ce secret dezvăluie despre tine! Acesta este cel mai tare test al momentului!... O femeie și-a comandat un telefon de Black Friday, dar surpriza a fost uriașă atunci când a venit curierul! Ce a găsit î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x