Antena Căutare

1500 de locuri in parcarea Sonisphere

Organizatorii Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival vor pune la dispozitia participantilor la cele 3 zile de festival 1500 de locuri de parcare in complexul Romexpo. Acest serviciu este cu plata, iar spatiul alocat este Parcarea C a complexului Romexpo.



Cu un line-up legendar, festivalul Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival va debuta vineri, 25 iunie cu concertele trupelor Accept, Manowar, Volbeat, Paradise Lost, Orphaned Land, urmati sambata de The Big Four (Metallica, Slayer, Megadeth si Anthrax) si Vita de Vie, pentru ca in ultima zi trupa Rammstein sa urce pentru prima data pe o scena din Romania, in incheierea recitalurilor Alice in Chains, Stone Sour, Anathema si Luna Amara.

Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival este un eveniment organizat de East European Concert si Marcel Avram, in asociere cu D&D East Entertainment.

Atitudinea libera specifica brandului Tuborg si-a pus amprenta si asupra Green Fest, toate evenimentele organizate sub acest concept fiind adevarate manifeste impotriva rutinei, unde principiile fundamentale sunt reprezentate de show-urile live explozive, berea de calitate si atitudinea nonconformista.

Biletele se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim.ro in magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas.Vanzarea online se face prin site-ul www.eventim.ro. In zilele de festival va exista un punct de vanzare bilete special amenajat la intrarea in locatia de festival.

Concert Gotan Project la Sala Palatului... Sonisphere muta Mecca rock-ului la Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x