Live acumFilm: Zona verde
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Lecții de șmecherie cu Abi Talent! Ce va face „Regele pă România”, după ce se lasă de muzică

Apariție de senzație în platoul Cool Summer Nights! Abi Talent, „regele României” așa cum s-a autointitulat, și-a luat locul pe tron și a dat tuturor lecții de șmecherie, în direct!

Apariție de senzație în platoul Cool Summer Nights! Abi Talent, „regele României” așa cum s-a autointitulat, și-a luat locul pe tron și a dat tuturor lecții de șmecherie, în direct!

Cu hanorac Gucci, ochelari de soare, lanț de aur și atitudine de împărat, Abi Talent a dat note tinerelor din platou, care și-au etalat talentul în materie de dans în fața „regelui” Abi Talent.

Le-a luat pe „nebunatice” la rând și le-a dat note pe măsura spectacolului oferit.

„Zece nu dau, zece îmi dau mie singur”, a declarat el mândru.

Apoi „regele” s-a așezat la masă și s-a desfătat cu delicatesele pregătite de cei din platou.

La doar 18 ani, Abi Talent spune că are „arfe de vedetă” și că în stilull muzical abordat de el „nu contează vocea, ci modul în care sună piesă și stilul de viață ales”.

Ce alte detalii au mai ieșit la iveală despre Abi Talent? Află totul urrmărind materialul celor de la Antena Stars.

CINE ESTE ABI TALENT

Pentru cei care nu știu, Abi Talent a dat lovitura pe YouTube cu piesa „Papuci Gucci”, care a adunat într-un an mai bine de 21 de milioane de vizualizări. Apoi a lansat o altă piesă, „Rege pă România”, care i-au adus 19 milioane de vizualizări în doar cinci luni!

Cu papucii Gucci, versurile îndrăznețe și atitudinea de șmecher, Abi Talent a reușit să adune instant zeci de mii de fani din întreaga țară. Nu e de mirare de ce tinerii îl consideră un idol, având în vedere că în videoclipurile sale aruncă bani cu nemiluita, se afișează în haine de firmă și este mereu înconjurat de tinere frumoase.

Zecile de milioane de vizualizări de pe YouTube l-au transformat peste noapte în senzația momentului nu doar în mediul online, ci și în preferințele muzicale ale românilor. În șase luni, Abi Talent a reușit să atingă performanța de-a umple cluburile până la refuz.