Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Sacrificiul

Bon Jovi și-a cerut scuze pentru concertul din București: ”Îmi pare rău”

Mult așteptatul concert al lui Bon Jovi din Piața Constituției pare să fi fost o dezamăgire pentru unii dintre fani. Pe de altă parte, sunt și fericiți care susțin că a fost un concert pe cinste.

Concert Bon Jovi Romania 2019

Mult așteptatul concert al lui Bon Jovi din Piața Constituției pare să fi fost o dezamăgire pentru unii dintre fani. Pe de altă parte, sunt și fericiți care susțin că a fost un concert pe cinste.

Concertul trupei Bon Jovi a fost unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului și a avut loc duminică, 21 iulie, în Piața Constituției din București. Grupul a cântat în formula: Jon Bon Jovi (voce, chitară), David Bryan (clape), Tico Torres (baterie), Hugh McDonald (bas), John Shanks (coproducător), Everett Bradley (multi-instrumentist) şi Phil X (chitară).

Piesa care dă numele celui mai recent album, al 13-lea al trupei rock, a fost cea de deschidere. Din setlist au făcut parte melodii noi, ca „Roller Coaster” şi „We Don't Run”, cu mesaj socio-politic, dar şi consacratele „You Give Love a Bad Name”, „Born To Be My Baby”, „Runaway”, „Keep the Faith”, „Wanted Dead or Alive”, „Lay Your Hands on Me” şi „Bad Medicine”.

Finalul a fost marcat de „Livin' on a Prayer”, „I'd Die For You” şi „Twist and Shout” (cover The Top Notes).

50.000 de oameni la concertul Bon Jovi

„E bine să te întorci. Vă mulţumesc că aţi venit!”, a repetat Jon Bon Jovi, pe parcursul concertului, celor aproximativ 50.000 de oameni, care l-au acompaniat la cele mai cunoscute piese

Scuze la finalul concertului

Părerile participanților au fost împărțite privind prestația interpretului Bon Jovi. Dacă unii dintre fani au fost atât de dezamăgiți încât au plecat înainte să se termine concertul, alții au cerut chiar bis la final.

Trupa a mai cântat două la final piese, iar înainte de ultima, solistul în vârstă de 57 de ani a spus: „Îmi pare rău că nu am fost chiar pe ritm”.

Concertul Bon Jovi de la București, finalul turneului în Europa

Turneul Bon Jovi a demarat la Moscova pe 31 mai și reunește 18 show-uri în 14 țări europene: Rusia, Estonia, Suedia, Norvegia, Danemarca, Olanda, Marea Britanie, Germania, Spania, Elveția, Polonia, Belgia, Austria și România. Așadar, concertul de la București a fost ultimul din acest turneu, în Europa. Următoarele concerte Bon Jovi din acest turneu sunt programate pentru Tel Aviv (Israel), Recife, Sao Paolo şi Curitiba (Brazilia) şi Lima (Peru).

Acesta a fost cel de-alconcert Bon Jovi la Bucureşti. Formaţia a mai cântat în iulie 2011, tot în Piaţa Constituţiei, când concertul a fost un adevărat succes.

Trupa Bon Jovi a fost înfiinţată în 1983 de solistul Jon Bon Jovi, clăparul David Bryan şi toboşarul Tico Torres. Formaţia americană a lansat până în prezent 13 albume de studio şi a fost recompensată cu numeroase premii şi distincţii muzicale, inclusiv un trofeu Grammy şi două American Music Awards.

În 2018, Bon Jovi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Citește și: Concertele lunii iulie: Ed Sheeran, Florence + The Machine şi The Cure, în premieră în România