Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Un italian veritabil s-a indragostit de Carmen Serban?

Carmen Serban va concerta in Sicilia pe 27 noiembrie, fiind din nou invitata de un om de afaceri italian sa incante diaspora romaneasca din insula

Cantareata de muzica de petrecere a mai fost invitata la inceputul acestei luni insa, cu o ora inaintea debutului concertului, politia siciliana a inchis clubul unde urma sa performeze si in fata caruia asteptau peste 2000 de oameni.

Concurenta, patronii italieni ai altor trei cluburi destinate romanilor, au chemat garda financiara si politia pentru a desfiinta evenimentul in care urma sa cante solista. Principala plangere: faptul ca nu exista masina de pompieri si ambulanta la fata locului, concertul urmand sa fie urmarit de 2000 de persoane.

Prin urmare, clubul a fost inchis si pentru control financiar iar Carmen nu a mai putut canta in acea seara.

Patronul localului, un italian in varsta de 40 de ani, i-a oferit cantaretei onorariul promis si a invitat-o sa cante din nou, pe 27 noiembrie, la Vila Orchideea, din orasul Comiso, Provincia Radusa, Sicilia. Intrarea la concert va costa 15 euro.

De aceasta data, ca bonus si surpriza pentru public, alaturi de Carmen Serban va canta si NEK, un solist foarte iubit de italieni si de comunitatea romanilor din Italia.

Umbla vorba prin targ ca organizatorul, sicilian la origine, s-a cam indragostit de artista noastra. Astfel, intelegem de ce acesta sare cu banul si a reprogramat totul intr-un timp atat de scurt.

Carmen a petrecut cu acesta o zi Sicilia, la inceputul acestei luni iar acum, avand in vedere ca va sta in Sicilia patru zile, va avea timp sa se cunoasca cu omul de afaceri italian, intentionand sa il aduca ulterior in Romania pentru a-i arata frumusetile tarii.

Recomandari