Antena Căutare

Capricornii sunt impulsivi și iau decizii pripite. Ar putea să-i coste scump! Horoscopul zilei de sâmbătă, 01 octombrie

Chiar dacă e sâmbătă Berbecii se gandesc serios să demareze o afacere. Din păcate, nu stau foarte bine pe plan financiar şi nu este exclus să facă un împrumut.

Chiar dacă e sâmbătă Berbecii se gandesc serios să demareze o afacere. Din păcate, nu stau foarte bine pe plan financiar şi nu este exclus să facă un împrumut.

Nici Taurii nu se simt bine cu locul de muncă pe care îl au şi se gândesc serios să-l schimbe. Aşa că astăzi, vor căuta noi oportunităţi.

Gemenii se simt compleşiţi de problemele pe care le-au avut în ultimele zile. Însă, nu trebuie să se descurajeze. Consolarea unui apropiat este tot ce au nevoie.

Prima zi de octombrie este una liniştită pentru Raci. Spre sfârşitul zilei, planurile lor se vor schimba şi s-ar putea să iasă cu un prieten în oraş.

Nativii Leu îşi vor îndrepta atenţia către partenerul de viaţă. Au fost ocupaţi în ultima vreme, iar azi vor avea ocazia să petreacă mai mult timp împreună.

Fecioarele vor avea parte de distracţie. Prietenii nu-i vor lăsa să stea acasă şi se vor deconecta de stresul cotidian.

Ne aflăm în semnul zodiacal al Balanţelor, care astăzi sunt foarte norocoase. Cineva le va face o surpriză care le va însenina ziua.

Scorpionii au noroc pe plan financiar. Cum vor primi banii, aşa îi vor şi cheltui. Trebuie fie atenţi cum îşi vor gestiona economiile.

Săgetătorii sunt generoşi. Vor ajuta o persoană care se află în dificultate, iar acest lucru îi va mulţumi sufleteşte.

Capricornii sunt impulsivi. Iau decizii pripite, iar acest lucru nu le va aduce prea multe beneficii. Este recomandat să fie mai răbdatori.

Vărsătorii nu sunt bine-dispuşi azi. Cineva i-a supărat, aşa că ar fi indicat să-i spună ce i-a deranjat. Comunicarea este cheia.

Nativii Peşti vor socializa şi ar putea cunoaşte o persoană nouă. S-ar putea chiar să lege o relaţie de prietenie de lungă durată.

Luna Neagră, fenomenul care a speriat lumea întreagă! Cum ne influenţează destinele? Scorpionul trebuie să fie foarte at... Capricornii trebuie să evite discuţiile în contradictoriu. Riscă să încheie o prietenie. Horoscopul zilei de duminică, 0...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x