Live acumFilm: Razboiul stelelor - Trezirea Fortei
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Ce poti face in Bucuresti in week end: Cargo (vineri) si Lara Fabian (sambata), concerte la Sala Palatului!

articol scris de Raluca Craca

Bucureștiul găzduiește numeroase evenimente menite să bucure locuitorii în sfârșitul de săptămână al Floriilor. Dacă nu v-ați decis încă unde și cum vă veți petrece ultimele zile ale lunii martie, zilesinopti.ro ne informează cu privire la cele mai importante evenimente din capitală:

Concertul Cargo de vineri, 30 martie, în care trupa va interpreta piesele de succes pe care mii de oameni le-au ascultat si le-au îndrăgit de-a lungul timpului, va avea loc la Sala Palatului începând cu ora 19:00. In cei 30 de ani de carieră, artiștii au reușit să încânte ascultătorii cu celebrele piese precum “Dacă ploaia s-ar opri”, “Doi pași” și “Dansul Vtajitoatrlor”, care s-au plasat mulți ani în topurile de la radio. La fiecare concert trupa a determinat mulțimea de fani să cânte odată cu ea refrenele care au rămas și vor rămâne întipărite în mintea lor și au reușit sa să creeze de fiecare dată o atmosferă de neuitat. Dacă sunteti dornici să ascultați melodiile ce vă pot trezi amintiri pe care nu credeați că le mai aveți, concertul Cargo este unul de la care, cu siguranță, nu puteți lipsi.

Un alt concert care promite să cucerească și mai multe suflete și să trezească adevărate emoții este cel al Larei Fabian care va avea loc tot la Sala Palatului sâmbătă, 31 martie la ora 20:00. Artista a ales să revină în România pentru a susține, de această dată, concerte în două orașe din țară, Cluj și București, fiind primită cu foarte mare căldură de către fanii români. “Je t’aime” și “Je suis malade” sunt doar două dintre capodoperele artistei care au reușit să pătrundă în inimile ascultătorilor nu doar din Franța, ci din întreaga lume. Artista a decis să facă o schimbare in stilul său muzical, devenind unul mult mai fresh, care să aducă un vibe al tinereții, iar aceste elemente se regăsesc în piesele de pe noul ei album, Camouflage, care va fi oferit gratuit celor care vor achiziționa bilete la concertele ei.

Targ de Florii la Muzeul Taranului Roman

Iar, cum săptămâna se incheie in zi de sărbătoare, Muzeul Național al Țăranului Român organizează, ca în fiecare an, minunatul Târg de Florii. De vineri, 30 martie până duminică, 1 aprilie oamenii vor avea ocazia să viziteze târgul ce are loc de peste 20 de ani cu ocazia Duminicii Vlăstarelor, pentru a se delecta cu o bucată din tradiția romromânească.

În fiecare dintre cele trei zile, de la 10:00 la 18:00 veți putea întâlni renumiți olari, pielari, iconari, lingurari și mulți alti meșteșugari ce au reușit să ducă tradiția mai departe odată cu trecerea timpului. Veți putea achiziționa de la aceștia obiecte ce poartă semnătura pur românească precum obiecte din ceramică, din lemn, ouă încondeiate, țesături și mobiler pictat, precum și produse de consum 100% naturale: cozonaci, plăcinte, dulciuri din Teleorman, turtă dulce de Harghita, miere de albine, polen si propolis.

Prețul unui bilet este de 4 lei pentru adulți, însă elevii, studenții și pensionarii vor beneficia de o reducere de 2 lei.

3 piese de teatru recomandate

Pentru amatorii artei teatrale, tot zilesinopti.ro ne recomandă spectacole precum:

  1. Praf de stele”, va avea loc la Teatrul Nottara în Sala George Constantin vineri, începând cu ora 19:30. Piesa surprinde povestea unui tânăr , John Cummings, care încearcă să își termine romanul, însă este atras de cele 3 vecine ale sale dintr-un bloc al unui mare oras, pe care dorește să le cunoască mai bine. Întâmplările sunt presărate cu romantism, filosofie, dar si cu lacrimi.
  2. “Fata babei și fata moșului” este o minunată operă dedicată copiilor a cărei coregrafie îi aparține lui Mihai Babușka. După ce “Ivan Turbincă”, “Punguța cu doi bani” și “Harap Alb” s-au bucurat de un mare succes în rândul micuților, seria pieselor de teatru ce prezintă scrierile lui Ion Creangă continuă sâmbătă la ora 18:30 la Opera Comică pentru Copii.
  3. Tot sâmbătă, la Teatrul Național Ion Luca Caragiale în Sala Atelier vă veți putea bucura de piesa “20 de ani în Siberia”, un monolog dramatic de Sorin Misirianțu, care expune mărturiile unei țărănci bucovinence despre calvarul trăit în Gulagul sovietic. O poveste emoționantă care trezește conștiințele amorțite ș demască teroarea comunismului.

în București plin, dar totuși liber, care poate să ofere o experiență pe care veți dori să o repetați.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro