Antena Căutare

Cel mai bun Salon de Înfrumusețare din București, sector 1

Atunci cand cauti un salon in care sa te simti ca la tine acasa, criteriul apropierii e de multe ori prioritar. Tocmai de aceea, noi iti facem cunostinta cu cel mai bun salon de infrumusetare din sectorul 1. Odata ce ii vei calca pragul, iti garantam ca ii vei deveni clienta fidela si nici macar nu va mai conta unde locuiesti, deoarece va fi singura ta alegere.

Atunci cand cauti un salon in care sa te simti ca la tine acasa, criteriul apropierii e de multe ori prioritar. Tocmai de aceea, noi iti facem cunostinta cu cel mai bun salon de infrumusetare din sectorul 1. Odata ce ii vei calca pragul, iti garantam ca ii vei deveni clienta fidela si nici macar nu va mai conta unde locuiesti, deoarece va fi singura ta alegere.

Vorbim despre 1 Dream Beauty Studio, locul in care toate visele de frumusete, confort si rasfat ale clientelor devin realitate. Echipa de stilisti condusa de Raluca Racovita iti pune la dispozitie toata experienta, talentul si profesionalismul, pentru ca tu sa te simti ca acasa in cel mai bun salon de infrumusetare, situat in sectorul 1 din Bucuresti.

Iata mai jos cele mai importante motive pentru care 1 Dream Beauty Studio e cel mai bun salon de infrumusetare!

Cel mai bun Salon de Înfrumusețare din București, sector 1

Iti ofera look-uri unice, fabuloase, schimbarea la care ai visat mereu. 1 Dream Beauty Studio se remarca prin faptul ca nu lucreaza cu jumatati de masura. Look-urile pe care le ofera clientelor sunt perfect executate, la superlativ. De la vopsitul balayage, care pune in valoare trasaturile, la parul gri, la moda acum, stii ca vei parasi salonul aratand si simtindu-te extraordinar.

Iti pune la dispozitie consultanta de specialitate. Cu siguranta ai avut parte de stilisti care refuzau sa iti tunda parul asa cum iti doreai fara sa iti ofere nicio explicatie sau de asa-zisi profesionisti care iti indeplineau dorintele, fara a-ti atrage insa atentia ca nu ti se potrivesc. Expertii de la 1 Dream Beauty Studio sunt in primul rand preocupati de satisfactia si multumirea clientelor, asa ca vor avea grija sa iti ofere si consultanta de care ai nevoie atunci cand vrei sa iti alegi look-ul.

Echipa 1 Dream Beauty Studio are competente artistice de cea mai inalta calitate. Stilistii condusi de Raluca Racovita sunt adevarati artisti, care picteaza suvitele si iti ofera culori demne de cele mai frumoase tablouri.

In 1 Dream Beauty Studio esti rasfatata asa cum meriti. Cum te-ai simti intr-un loc in care esti servita cu un pahar de sampanie in timp ce iti faci o manichiura in apa sau esti primita cu bratele deschise chiar si cand ai nevoie de o programare tarzie, pentru ca mergi in club? 1 Dream Beauty Studio e locul in care esti rasfatata din cap pana in picioare, si nu e doar o forma de-a spune.

Cel mai bun Salon de Înfrumusețare din București, sector 1

Ai acces la o gama diversa de servicii. La 1 Dream Beauty Studio poti sa te tunzi, sa te coafezi si sa te vopsesti asa cum visezi, fie ca vorbim despre balayage sau griul mult-dorit. De asemenea, esti rasfatata cu tratamente pentru par de calitate, iti faci pedichiura, manichiura sau beneficiezi de un makeup profesional. Serviciile de cosmetica te vor face sa te simti mai frumoasa ca oricand! Gama este completata cu epilat pasta de zahar,epilare definitiva,criogenie,mezoterapie cu ace, dermapen,tratamente faciale,extensii cusute,unghii cu powder,tuns cu foarfeca electrica etc. Vei pierde notiunea timpului in 1 Dream Beauty Studio!

Serviciile sunt executate cu cele mai bune produse. La 1 Dream Beauty Studio accentul este pus pe calitate, nu pe cantitate. Tocmai de aceeea, parul, tenul, unghiile si pielea ta au parte de cea mai buna ingrijire cu produse profesionale si branduri cu rezultate demonstrate. Astfel, tratamentul Olaplex, placile si ondulatoarele ghd, tratamentele Joico sau Moroccanoil si styling-ul marca Tigi iti vor oferi cel mai frumos par. Culorile vor fi intense si rezistente gratie unor nume mari precum Goldwell, Kenra Professional sau Pravana Vivids. Machiajul poarta semnatura Kryolan, iar unghiile sunt ingrijite cu gamele CND Shellac . Mai mult, daca iti doresti, poti achizitiona oricare dintre produsele care au facut o impresie buna asupra ta.

Cel mai bun Salon de Înfrumusețare din București, sector 1

Echipa este condusa de Raluca Racovita, un nume de referinta in beauty. Raluca Racovita este unul dintre cele mai importante motive pentru care trebuie sa vizitezi 1 Dream Beauty Studio. Are o experienta de peste 15 ani in industria hair-styling-ului si a make-up-ului, colaborand cu numeroase reviste de beauty din tara si nu numai! Raluca iti va oferi un machiaj de cinci stele, dar este specializata si in tehnica balayage.

Acestea sunt numai cateva dintre motivele pentru care sa vizitezi 1 dream Beauty Studio! Este cel mai bun Salon de Infrumusetare din Bucuresti sector 1 si nu numai, iar noi te invitam sa te convingi singura de acest lucru.

Cartea bate filmul cand stii ce sa citesti... Ce poti face in Bucuresti in week end: Cargo (vineri) si Lara Fabian (sambata), concerte la Sala Palatului!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x