Antena Căutare

Cu peste 210.000 de anunțuri imobiliare, Lajumate.ro a devenit site-ul generalist cu cele mai multe anunțuri imobiliare din România

În luna Aprilie, Lajumate.ro a devenit site-ul generalist cu cele mai multe anunțuri imobiliare din România: peste 210.000 de oferte cu proprietăți de vânzare sau de închiriat, cu aproape 15.000 de anunțuri mai multe decât ale principalului său concurent.

În luna Aprilie, Lajumate.ro a devenit site-ul generalist cu cele mai multe anunțuri imobiliare din România: peste 210.000 de oferte cu proprietăți de vânzare sau de închiriat, cu aproape 15.000 de anunțuri mai multe decât ale principalului său concurent.

„Creșterea numărului de anunțuri este o consecință firească a eforturilor noastre pe segmentul anunțurilor imobiliare”, a declarat Matei Garici, Project Manager Lajumate.ro.

„Printre altele, în ultimele luni am desfășurat cel mai complex sondaj în domeniul imobiliar din România, cu peste 15 criterii relevante pentru publicul care își caută o casă, iar la acest sondaj ne-au răspuns deja aproape 100.000 de utilizatori. De asemenea, am lansat, alături de portalul de anunțuri imobiliare HomeZZ.ro, oferte dedicate agențiilor imobiliare, pentru ca acestea să adauge pe site cele mai noi oferte”, a adăugat Matei Garici.

Peste 2 milioane de utilizatori români și-au căutat, în acest an, casă pe Lajumate.ro, cele mai căutate proprietăți fiind apartamentele de vânzare cu 2 și 3 camere, urmate de garsoniere și apartamente cu 4 camere.

Lajumate.ro este, în prezent, cel mai mare site de anunțuri 100% gratuite din România. Lansat la sfârșitul anului 2015, pe site-ul Lajumate.ro se găsesc aproape 1,2 milioane de anunțuri active din toate categoriile. În total, până în prezent, peste 1 milion de utilizatori români au adăugat spre vânzare cel puțin un produs sau serviciu. Traficul majoritar al proiectului Lajumate.ro vine din zona mobilă, cu peste 1 milion de aplicații instalate (atât Android, cât și iOS).

Matei Garici, Project Manager Lajumate.ro

Începând cu a doua jumătate a anului trecut, Lajumate.ro a lansat trei proiecte noi, trei site-uri de anunțuri pe trei verticale: imobiliare, auto și locuri de muncă.

HomeZZ.ro a fost lansat în Iulie 2016 și este în prezent cel mai mare site de anunțuri imobiliare din România, din punct de vedere al bazei de date, cu peste 200.000 de oferte cu proprietăți de vânzare sau de închiriat.

CarZZ.ro, cel de-al doilea site de verticală, a fost lansat la sfârșitul anului 2016 și are în prezent peste 130.000 de anunțuri din domeniul auto, fiind cel mai mare site de profil din România, după numărul ofertelor active.

JobZZ.ro este ultimul site de anunțuri lansat de Antena Group, în Martie 2017, fiind dedicat pieței de locuri de muncă. Încă de la lansare, pe JobZZ.ro pot fi găsite peste 20.000 de anunțuri cu oferte de muncă, atât din România, cât și din străinătate.

Testul care a speriat internauții! Dacă privești atent, vei descoperi toate secretele ascunse din această imagine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x