Antena Căutare

Cum reușește Bimax să miște traficul în România?

Bimax.ro reușește să distribuie atât partenerilor corporate cât și persoanelor fizice vehicule electrice pe 2 sau 3 roți în orice colț al țării, tocmai din județul Bistrița-Năsăud, cu scopul deplasării într-un mod mai econom, mai rapid și mai curat.

Cum reușește Bimax să miște traficul în România? Galerie
bimax

Bimax.ro reușește să distribuie atât partenerilor corporate cât și persoanelor fizice vehicule electrice pe 2 sau 3 roți în orice colț al țării, tocmai din județul Bistrița-Năsăud, cu scopul deplasării într-un mod mai econom, mai rapid și mai curat.

Gama de produse este împărțită în mai multe categorii, în funcție de vârstă sau scopul pentru care se folosesc vehiculele electrice, însă cea mai importantă categorie este cea de biciclete electrice.

Cum își aleg românii bicicleta electrică?

Un reprezentant al companiei Bimax relatează:

„Primul factor care stă la baza achiziției unei biciclete electrice este prețul acestuia. După ce le spunem oamenilor care este prețul de pornire a unei biciclete electrice, încep întrebări legate de performanță, autonomie sau producător.

Unii dintre ei nici măcar nu ne mai intreabă detalii tehnice, se ghidează doar după preț, ceea ce este total greșit, deoarece ulterior clientul își poate da seama că produsul ales nu corespunde necesităților sale.

Din acest motiv, la Bimax, oferim suport tehnic specializat pentru consilierea clientului în vederea achiziției unei biciclete electrice potrivite pentru scopul pe care urmează să îl indeplinească aceasta.

Bicicletele electrice oferite de noi au autonomie între 30-60 km, astfel că se pot preta cu ușurință atât în modul urban cât și în cel rural pentru majoritatea clienților, diferențele fiind la tipul de acumulator folosit, greutatea efectivă a produsului, cât și la aspectul acestuia. Viteza este identică la toate modelele de biciclete electrice, 25km/h, conform legislației în vigoare.”

Ce economii poți face cu o bicicletă electrică?

Desigur că dacă vorbim strict de achiziția unei biciclete electrice noi, cheltuiala se amortizează în aproximativ un an sau doi, în funcție de cât de mult se circulă cu ea. Comparativ cu un autovehicul nou, la care achiziția se amortizează în decursul a mai mulți ani, putem spune că investiția într-o bicicletă electrică nouă este ideală pentru cei care își doresc un mediu de transport econom, ecologic și permisiv.

Când vine vorba de întreținere, o bicicletă electrică își pune amprenta foarte puțin pe bugetul clientului deoarece nu prea există piese care să fie propuse pentru înlocuire într-un interval de 1-2 ani de la data achiziției. Este suficient ca iarna să se facă o revizie simplă ca la orice altă bicicletă pentru a fi gata de drum în primăvara următoare.

În funcție de modelul ales, după un interval de 400-1000 cicluri de încărcare/descărcare este necesară înlocuirea acumulatorului. Aceasta ar fi principala cheltuială pe care o poate avea un posesor de bicicletă electrică, însă dacă ne gândim că în tot acest timp nu trecem pe porțile benzinăriilor, acești bani pot fi economisiți cu siguranță.

Se găsesc piese pentru biciclete electrice?

În cazul unor probleme tehnice, fie de garanție, fie de altă natură, trebuie să știm că vânzătorul unui vehicul electric nou este obligat să ne ofere piese de schimb (dacă fac obiectul garanției, în mod gratuit, dacă nu fac obiectul garanției, contracost).

Atenție la bicicletele electrice pe care doriți să le achiziționați second-hand, deoarece foarte multe sunt scoase din fabricație și este dificil să obțineți piese de schimb sau pur și simplu nu au fost construite pentru piața noastră, iar service-urile nu primesc îndrumări de la producători, piese de schimb, pentru a soluționa aceste defecte.

Cât costă o bicicletă electrică?

Prețul bicicletelor este în cuprins între 3.000-10.000 lei la majoritatea magazinelor, diferențele sunt cum am spus și mai sus, în funcție de performanțe și de datele tehnice.

Modelele de biciclete electrice pe care le comercializează bimax.ro , sunt selecționate în funcție de feedback-ul oferit de clienți din ultimii ani, astfel încât să și le permită fiecare român care îți dorește un mijloc de transport mai prietenos cu mediul, cât și cu traficul aglomerat din ultimul timp.

Procesul de achiziție este destul de simplu, astfel că după alegerea modelului dorit, bimax îl verifică tehnic, îl ambalează și îl trimite direct la ușa clientului.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x