Antena Căutare

“Don’t worry, iti va iesi fluieratul!”: Buzele lui Matteo, vedetele serii la “Te cunosc de undeva”! Concurentul s-a transformat in Bobby McFerrin!

“Don’t worry, be happy, iti va iesi fluieratul!”, probabil asta si-a spus Matteo inainte de a intra pe scena “Te cunosc de undeva” in postura de Bobby McFerrin.

Cu un antrenor, maestru in ale fluieratului, Andrei Aradits, si cu o vointa extraordinara, Matteo a incercat, s-a straduit, a repetat, insa nici ca i-a iesit partea “de fluier” din piesa “Don’t worry, be happy”, pe care a avut-o de interpretat.

Cu toate astea, show-ul a fost unul de exceptie, iar din punct de vedere fizic juriul nu i-a putut gasi cusur concurentului nostru. Ba din contra, toti membrii au fost fascinati de imaginea afisata de Matteo in postura de Bobby McFerrin, iar buzele lui au fost vedetele serii!

“Ca imagine nu-ti dau 12 puncte, iti dau 412, pentru ca semeni exact cu Bobby McFerrin din acel videoclip! Stiu clipul pe dinafara, știu si in ce secunda mișca el din degetul mare de la picior”, i-a spus juratul Aurelian Temisan.

Urmareste toate momentele pe tecunoscdeundeva.a1.ro!

Emisiunea integrala e pe AntenaPlay.ro!

Povestea lor, in fata noastra: Declaratie de dragoste emotionanta intre Anda Adam si Catalin Botezatu, pe scena „Te cuno... V-ati intrebat vreodata care este cel mai rece lucru din Univers?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x