Antena Căutare

(P) Pregătește-te pentru toamnă: nu lăsa frigul să ajungă la tine!

Hei! Vine toamna și, odată cu ea, și frigul care te obligă să aduci o nouă piesă în garderobă. Dar, nu-i bai, pentru că acum poți să creezi outfituri de vis, care să îți păstreze stilul cool și să-ți țină de cald!

Galerie
Pregătește-te pentru toamnă: nu lăsa frigul să ajungă la tine!

Te provoc să te pregătești, să-ți îmbogățești garderoba cu geci de toamnă în tendințe cu care poți să creezi ținutele dinamice pe care le adori alegând piese care nu vor permite frigului să-ți strice planurile de distracție. Hai să vedem ce modele nu ar trebui să lipsească din dulap și cum să obții cu ele outfituri wow!

Geaca de toamnă - #prietena ta de nădejde!

Primul lucru pe care trebuie să-l ai în vedere când alegi o geacă de toamnă este versatilitatea. Cu siguranță sezonul este foarte permisiv și în acest moment nu vorbim despre o piesă banală, ci despre o haină care să te pună în valoare, o prietenă care să-ți fie aliată de nădejde în zilele răcoroase. Gecile de toamnă sunt în acest sezon reinventate ca designuri, croieli și culori, deci spiritul modern se regăsește in fiecare colecție. Sigur vei găsi una care să te reprezinte indiferent de gusturi. O jachetă de toamnă simplă poate fi piesa de rezistență pentru cumpărături sau ieșirile lejere, iar dacă vrei să impresionezi te poți baza pe un model colorat sau cu diferite detalii decorative. În orice context geaca de toamnă este cheia pentru un outfit casual, dar stylish.

Imaginează-ți că ieși dimineața devreme din casă, aerul este răcoros, dar tu ești relaxată, pentru că ești bine protejată de o geaca de toamnă, asortată cu o pereche de jeans și o eșarfă cozy. Ești gata să participi la toate activitățile, fără să-ți pese de schimbările de temperatură.

Articolul continuă după reclamă

Geaca bomber de damă – un hit al sezonului

Dacă ești în căutarea unei piese care să fie pe val în acest sezon, trebuie să achiziționezi o geacă bomber de damă, mai mult este must have-ul sezonului! Știi bine că transformă orice ținută într-una modernă, urbană fără a fura look-ului acel aer lejer pe care iubești să-l afișezi. Când vrei să te simți confortabilă și nu vrei să faci compromisuri la capitolul stil, geaca bomber este prima alegere.

Cum o porți? Simplu! Ai o pereche de pantaloni cargo sau o fustă plisată? Perfect, nu îți rămâne decât să adaugi un tricou basic, niște adidași și geaca bomber de damă și ai obținut instant o ținută sporty chic. Iar dacă te aventurezi seara în oraș cu prietenii, jacheta poate să completeze un outfit cu blugi largi și botine cu toc gros. Dinamismul bomberului îți va da acea libertate de mișcare de care ai nevoie, dar și doza de nonșalanță de invidiat.

Geaca cu puf - fluffy, cozy și chic

Dacă frigul te supără, când începe să muște mai tare, atunci te poți baza pe o geaca cu puf. Călduroasă, versatilă, confortabilă, ea este fără îndoială cea mai bună alegere. Geaca cu puf te învăluie ca un nor moale și călduros, astfel încât niciun strop de frig nu va reuși să te atingă. Mai mult, jacheta cu puf nu este doar o alegere practică, în combinații smart, ea poate fi elementul vedetă din ținuta ta!

Îți propun să îți imaginezi o zi geroasă de noiembrie. Te vezi deja îmbrăcată într-o geacă cu puf argintie, alături de niște pantaloni din piele și o pereche de bocanci îndrăzneți. Efectul wow te va surprinde plăcut, dar gândește-te și cât de bine te vei simți învăluită de haina moale!

Asortează, combină și joacă-te cu ținutele tale de toamnă

Când alegi geci de toamnă, cheia este să te joci cu materialele, texturile și culorile. Poți să creezi ținute total black și să le condimentezi cu o geacă de toamnă colorată, ca să adaugi un strop de energie ținutei. Încearcă layering-ul – adică să pui mai multe straturi - este la modă! Un hanorac oversized sub o geacă bomber de damă și niște pantaloni largi cu buzunare laterale mari pot crea un look urban și fresh, care să îți reflecte personalitatea dinamică.

Dacă ești o fană a stilului casual-sport, poți să porți o geacă cu puf cu un trening și adidași cool. Această combinație nu dă greș niciodată! Iar dacă îți dorești ceva mai cuminte alege o un model de toamnă cambrat, care să îți scoată în evidență talia, și completează cu o pereche de cizme lungi și un fular maxi.

Acum că știi care sunt trendurile și ce geci de toamnă sunt la modă poți să-ți alegi favorita! Dacă încă ești în căutarea gecii perfecte, fă o incursiune pe https://www.cropp.com/ro/ro/femei/imbracaminte/geci-paltoane unde vei găsi o mulțime de jachete moderne, care să se potrivească oricărei ocazii.

(P) Activități pentru a-ți alunga frica de zbor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 8 octombrie. Florin a oprit jocul la suma de 7.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 8 octombrie. Florin a oprit jocul la suma de 7.500 de lei Marti, 08.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x