Antena Căutare

Proba pe echipe: Aurelia Moscu vs. Giovanini Piselli

Se stie ca aceasta proba este una dintre cele mai grele. Trebuie sa fii un sef bun, sa stii sa-ti coordonezi echipa, sa o tii sub control si sa o incurajezi cand simti ca e cazul. Cei doi sefi, Aurelia Moscu si Giovanini Piselli isi aleg echipele.

Proba pe echipe: Aurelia Moscu vs. Giovanini Piselli Galerie
Proba pe echipe: Aurelia Moscu vs. Giovanini Piselli

Aurelia are sortul neagru si ii alege pe: Iosif Stefanescu, Dragos Bercea, Mihai Zamfira, Maria Ungureanu, Adrian Iuriciuc si Mihaita Ionita, iar Giovanni Piselli cu sortul alb, ii ia langa el pe: Nico Lontras, Ionut Lupu, Razvan Alexandru, Dan Bogatu si Ionut Susala.

Capitanii isi iau echipele, stabilesc strategia si fac primele declaratii:

„Eu nu am mare experienta ca si sef, dar voi sunteti niste chefi extraordinari. Va trebui sa lasam orgoliile la o parte si sa ma ajutati foarte mult.” le cere Aurelia.

„Regulile mele de sef sunt: seriozitate, profesionalitate, gust, aroma, asta e. Nu-mi place sa tip, suntem oameni buni, fiecare suntem meseriasi” isi incurajeaza Giovanni echipa.

Cele doua echipe au de pregatit intr-o ora si jumatate un bufet suedez compus si douasprezece preparate. Oaspetii sunt elevii scolii de insotitori de bord.

Insa juratii hotarasc ca sefii sa schimbe echipele.

Aurelia Moscu: „Cand s-au schimbat sefii de echipa, am simtit ca-mi cade ceru-n cap.”

Giovanni Piselli: „Cand s-a facut schimb de sefi a fost o nebunie.”

Pulsul creste, nemultumirile se aduna si incep a curge:

„Eram cu ochii pe Dan Bogatu pentru ca stiu ca este foarte rebel si actioneaza destul de haotic si chiar a fost; a fost nevoie sa-l corectez putin. De obicei nu asculta. E chef bucatar la el in bucatarie, e greu sa-l tii sub control.

Cu Alexandru Razvan am mai lucrat la o proba inainte, stiam ca lucreaza bine la peste, i-am lasat pestele. Johnny e bun pe deserturi, stiam asta, el a confirmat, s-a dus pe deserturi singur.” declara Aurelia Moscu.

Lui Alexandru Razvan insa nu-i convin deciziile Aureliei: „Se vedea de la o posta ca este pentru prima oara cand acorda atributii unor oameni din bucatarie si a trebuit pentru ca s-o lasam in pace, pentru ca era rolul ei, era jocul ei si trebuia sa o respectam.”

Chef Hadad observa tot si o dojeneste pe Aurelia: „Dar de ce tu ai curatat cartofii in spate? Uita-te in ochii mei. Sef de echipa, ce ti-am dat eu tie cu drag ca ai facut mancare buna si gustoasa, trebuie sa faci cartofi?”

Aurelia, total nepregatita pentru acest rol se scuza: „Probabil ca si experienta isi spune cuvantul, da? Este posibil ca eu sa nu fi fost un sef ideal, da? Dar n-am mai fost sef in viata mea intr-o bucatarie.”

„S-a pierdut in detalii. Fata a dat tot ce-i mai bun in ea, dar a trebuit sa o completez peste tot” spune Dan Bogatu.

Ceasul ticaie, proba se apropie de final, cu totii sporesc ritmul pentru ca un finish bun poate face diferenta intre echipa castigatoare si cea care pierde.

Juratii gusta din preparate si sunt incantati, dar sa vedem ce vor spune oaspetii.

Dupa ce elevii scolii de insotitori de bord testeaza preparatele ambelor echipe, ei se aliniaza in fata echipei castigatoare, iar aceasta este... echipa lui Giovanni Piselli.

Proba de foc: Numele jocului e PERFECTIUNE!... Ciocolata nu e doar un desert...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x