Antena Căutare

Zilele acestea, Nicolai Tand are doua motive de bucurie: ziua de nume si aniversarea fetitei sale

In familia juratului Top Chef, Nicolai Tand, e sarbatoare mare zilele acestea! Vor incepe cu o mica petrecere de Sfantul Nicolae, ziua de nume a acestuia, pentru ca a doua zi sa o serbeze pe micuta Ilona, puiul familiei, care implineste doi anisori.

Zilele acestea, Nicolai Tand are doua motive de bucurie: ziua de nume si aniversarea fetitei sale
Zilele acestea, Nicolai Tand are doua motive de bucurie: ziua de nume si aniversarea fetitei sale

In familia juratului Top Chef, Nicolai Tand, e sarbatoare mare zilele acestea! Vor incepe cu o mica petrecere de Sfantul Nicolae, ziua de nume a acestuia, pentru ca a doua zi sa o serbeze pe micuta Ilona, puiul familiei, care implineste doi anisori. Desigur, Mosul a trecut si el pe la ghetute, incarcat cu daruri pentru intreaga familie. Saptamana insa va fi una plina pentru juratul Top Chef, care de cand se stie, a lucrat de ziua numelui!

Ca in fiecare an, de ziua mea lucrez. Restaurantul e plin la zi de sarbatoare, iar prietenii imi vor calca si ei pragul! Ziua mea libera e doar cand plec din Bucuresti, altfel nu ma rabda inima sa nu intru in restaurant. Iar daca anul trecut Ilona era prea mica ca sa il astepte pe Mos Nicolae, acum i-a si spus ce isi doreste, o papusa, pe care a si primit-o! De ziua ei i-am pregatit un tort, pe care am imprimat un catelus; de ceva vreme e innebunita dupa animalute! a declarat juratul Top Chef.

Cea mai dura editie: dubla eliminare, cea mai scumpa carne din lume si preparate pentru cine prezidentiale... Tudor Constantinescu: „De mic am fost un chin pentru familia mea!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x