Antena Căutare

Corina, la 17 ani: "Părinţii au decis să mă excludă din familie pentru că am venit să-l văd pe Bogdan" Unde vor dormi porumbeii?

Decizia Corinei de a veni în platoul emisiunii pentru Bogdan nu a fost pe placul părinţilor ei care au decis să o excludă din familie!

Decizia Corinei de a veni în platoul emisiunii Totul pentru dragoste pentru Bogdan nu a fost pe placul părinţilor ei care au decis să o excludă din familie! Cu toate astea, bărbatul de 38 de ani nu se dă în lături de la decizia lui de a-și petrece întreaga viață alături de fata de 17 ani.

Liber profesionist, Bogdan spune că vrea să închirieze un apartament pentru el și iubita lui mai tânără. Entuziasmată, tânăra are toată încrederea în cel care a făcut-o să iubească, dar și să sufere.

Emisiunea „Totul pentru dragoste” va fi de luni până vineri între orele 14.00 si 16.00, iar invitații își vor spune poveștile în fața unor specialiști în domeniu.

Bogdan a cerut-o de nevastă pe Corina, în platoul de la "Totul pentru dragoste". Emoționată până la lacrimi, l... Un actor care s-a luptat cu depresia vrea să recapete dragostea fiului său, la emisiunea „Totul pentru dragoste”!...
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Ultimele știri
x