Toamna aceasta, spectacolul este la Antena 1! De ce nu trebuie să ratați super producțiile "Ultimul trib" și "Insula iubirii"

 

Marile show-uri au fost prezentate aseară într-o gală excepţională, pe acoperişul Teatrului Naţional Bucureşti. La kilometrul zero! Carlas Dream, Delia, Alex Velea şi Florin Ristei au lansat grila de toamnă, din care nu lipseşte serialul fenomen al momentului, "Fructul oprit" dar nici superproducţiile "Ultimul Trib" şi "Insula Iubirii".\

Carla's Dreams este cel mai nou jurat X-Factor, emisiunea care caută povești și personaje, dar mai întâi de toate, talent. În fiecare marţi seara, de la ora 20.00. Solistul din Republica Moldova se alătură echipei formate din Ştefan Bănică Junior, Horia Brenciu şi Delia.

La kilometrul Zero, pe acoperişul Teatrului Naţional Bucureşti, Delia, Carla's Dreams, Alex Velea şi Florin Ristei, alături de vedetele postului, au lansat grila de toamnă a Antenei 1. Din care nu lipseşte, în fiecare miercuri seara, "Fructul Oprit", serialul - lider de piaţă.

Producţiile exotice "Ultimul Trib" şi "Insula Iubirii" îşi aşteaptă telespectatorii cu momente pline de adrenalină, suspans, curaj şi pasiune. Iar sâmbăta este seara transformărilor spectaculoase la "Te cunosc de undeva".

Iar surprizele nu se opresc aici. Urmează un nou sezon Chefi la Cuţite. Cu reguli noi, concurenţi unul şi unul şi provocări și mai mari între cei trei chefi: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu şi-au ascuţit armele şi sunt gata sa înceapă lupta. În fiecare seară după Observator, spectacolul este la Antena 1.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI