Antena Căutare

O probă surpriză cu o miză uriașă! Crocodilii și Lemurii se întrec la proba bușteanului

După ce au înfruntat numeroase provocări în cea mai dură competiție, concurenții din emisiunea „Ultimul Trib” trebuie acum să lupte pentru o nouă victorie! 

După ce au înfruntat numeroase provocări în cea mai dură competiție, concurenții din emisiunea „Ultimul Trib” trebuie acum să lupte pentru o nouă victorie!

Ziua nu începe tocmai bine pentru tribul Crocodilii, care sunt extenuați. Se pare că petrecerile celor din satul malgaș au împiedicat concurenții să se odihnească.

Între timp, Lemurii au demonstrat că pot dormi pe insula pustie, chiar dacă sunt condiții meteo vitrege! Ce provocări apar pentru concurenți?

Octavian Strunilă își face apariția și anunță proba de Nominaliare, în care cele două triburi rivale trebuie să se întreacă la proba bușteanului. Câte doi concurenți se urcă pe un buștean rotitor și câștigător este cel care rămâne pe lemn, fără să își piardă echilibrul!

Iar miza acestei probe este una uriașă: o sumă incredibilă de bani și dreptul de a sta o noapte la vilă, alături de un alt Lemur! Urmărește clipul vide de mai sus ca să afli cine a câștigat proba!

Concurenții de la “Ultimul Trib”, înaintea probelor de diseară: „Suntem la capătul puterilor, dar trebuie să rezistăm”... Lemurii devin rivali și se luptă pentru un premiu uriaș! Cine câștigă proba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x