Antena Căutare

A fost un drum către Iad al naibi de greu. Alina Diaconu, rockerița sadea A CĂZUT PE SCENĂ și i-a stârnit o criză de râs lui Ștefan Bănică!

Tânăra rockeriță a încercat să-i impresioneze pe jurați cu a ei partitură împrumutată de la celebra trupă AC DC. Highway to hell a fost provocarea căreia a încercat să-i facă față tânăra concurentă

Tânăra rockeriță a încercat să-i impresioneze pe jurați cu a ei partitură împrumutată de la celebra trupă AC DC. Highway to hell a fost provocarea căreia a încercat să-i facă față tânăra concurentă.

Toate bune și frumoase până la final, când din dorința de a umple scena și a le forța mâna vedetelor din juriu, roșcata de 16 ani a fost la un pas să se rănească din pricina căzăturii pe care și-a luat-o la finalul reprezentației.

Momentul i-a provocat o criză de râs lui Ștefan Bănică. Juratul a râs minute în șir, după care s-a apucat de treaba de profesionist.

E frumoasă de pică și cântă la fel de bine cum arată. Dani, nu s-a putut abține „Mă gândesc că până când te vei merita, ... 19 ani de viață tumultoasă. Diana, tânăra cu voce de înger care a trecut prin toate focurile Iadului: „M-am drogat, am f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x