Antena Căutare

Andrei Leonte, "atacat" de o fana pe bicicleta!

Andrei Leonte, castigatorul primului sezon X Factor ar putea oricand deveni instructor de mers pe bicicleta. Desi mereu pe fuga din cauza programului incarcat, Andrei si-a facut, de curand, timp sa ajute o fana aflata la prima intalnire cu bicicleta.

Un accident s-a transformat intr-o experienta cat se poate de placuta si de utila pentru una dintre fanele lui Andrei Leonte. Venind de la studio unde lucreaza la o noua piesa si mergand la ora de canto, Andrei aproape a fost calcat de o bicicleta manevrata de o tanara care parea ca-si tine cu greu directia. Dupa ce si-a revenit din sperietura, Andrei s-a oferit sa o invete pe fata sa mearga pe bicicleta fara sa-si mai piarda echilibrul si directia. Intalnirea nu s-a lasat doar cu o lectie de mers pe bicicleta, ci si cu un autograf si cu promisiunea fetei ca, data viitoare cand il va intalni pe strada, nu-l va mai accidenta, mai ales ca este o fana convinsa ce-l admira pe Andrei inca din primele gale X Factor.

Andrei Leonte este castigatorul primului sezon X Factor. In aceasta toamna, Antena 1 le va oferi altor romani sansa de a isi indeplini visul si a arata unei tari intregi ca au factorul X. Show-ul care a scris istorie in intrega lume revine cu un nou sezon la Antena 1, avandu-I in ipostaza de jurati pe Delia, Cheloo si Dan Bittman. Cei trei vor porni periplul prin tara in cautarea urmatorului super star al Romaniei. Pe 24 si 25 iulie se vor afla la auditiile X Factor din Cluj, pe 30 si 31 la Iasi, pentru ca aceasta etapa a consursului sa se incheie la inceputul lunii august, in Bucuresti.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

Juratul X Factor, Britney Spears, a fost la un pas de moarte... Juratul X Factor Delia Matache a lansat un nou videoclip, "Wuella Wuella"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x