Antena Căutare

Juratul X Factor, Britney Spears, a fost la un pas de moarte

Britney Spears si colegii ei din juriul X Factor SUA au fost in pericol la auditiile care au avut loc in statul Carolina de Nord. Un fulger a lovit un car de productie, iar auditiile au fost intrerupte.

Britney Spears si Demi Lovato s-au speriat atat de tare de tunet incat au inceput sa tipe la fel ca si publicul venit sa asiste la auditii. In urma incidentului, s-a produs o pana de curent in sala in care aveau loc auditiile. Filmarile s-au reluat dupa o ora, timp in care au fost rezolvate problemele aparute la functionarea microfoanelor si a reflectoarelor.

Imediat dupa ce fulgerul a lovit carul de productie, Britney Spears si Demi Lovato s-au retras in rulotele lor si au revenit la masa cand s-au reluat filmarile. Nu a trecut mult timp si un nou fulger a lovit cladirea in care se desfasurau auditiile, iar competitia a fost intrerupta pentru mai mult timp.

Britney Spears face parte din juriul X Factor SUA, alaturi de Demi Lovato, Simon Cowell si mogulul din industria muzicala, LA Reid.

Foto: hepta.ro

Factorul X nu a lipsit de la B'ESTFEST!... Andrei Leonte, "atacat" de o fana pe bicicleta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x