Antena Căutare

Bernard vrea sa fac zob scena cu "3 de DA", dar pleaca acasa cu 2 de NU

Patru Mihai. Nume de scena: Bernard. Prieteni: Giambasu, fost fenomen X Factor. Cantec: 3 de DA. Un personaj de poveste.

Patru Mihai. Nume de scena: Bernard. Prieteni: Giambasu, fost fenomen X Factor. Cantec: "3 de DA", piesa propria. Asta da personaj!

Are 21 de ani si se crede poet. Pentru ca jongleaza si cu sunetele, Mihai s-a gandit sa faca poezie pe muzica, adica rap. De aceea a venit la X Factor, sa demonstreze exact ce poate: "Ies cu 3 DA in dinti!"

Are atitudine, intra in scena navalnic iar juriul se sperie un pic. In doua - trei cuvinte le explica juratilor ca Mihai este un  nume prea simplu pentru el - doar e un personaj! Acum i se spune Bernard. Mihai Bernard, sa nu se confunde cu desenele animate. E pornit sa faca treaba dar nu inainte de a-si saluta prietenii, printre care un fost amic X Factor, Cristi Giambasu.

Il stiti - baiatul cu voce de "felina sufocata cu perna" si cu miscari spectaculoase, pe care si Bendeac dar si CRBL au avut ocazia sa le vada, la "Romania danseaza". Anul acesta, Cristi este doar un spectator si un sustinator al lui Patru.

Sa revenim la poetul nostru. A pregatit o piesa special pentru X Factor, "3 de DA", doar-doar ii poarta noroc. Cateva versuri mai tarziu, se lasa linistea in sala. A uitat piesa. I se da o a doua sansa, nimic. Cheloo si-a format o parere: "Prea multe silabe pe masura, prea multe cuvinte... mesaj incoerent". Delia ii da un DA de incurajare iar Bittman pune stop spectacolului: nu are factorul X.

Au ales sa cante HOLOGRAF! Pe barba lor!... Stefania, concurenta care l-a facut pe Cheloo sa spuna: “Eu n-am intrat niciodata intr-o babuta. Si nici nu-mi doresc”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x