Antena Căutare

Beyonce de la X Factor Romania ridica sala in picioare: Gianna, bine ca ai venit!

Gianna paseste cu dreptul la X Factor. Are nume de star, look de vedeta si cu putin noroc si mult talent, vocea lui Beyonce!

Gianna paseste cu dreptul la X Factor. Are nume de star, look de vedeta si cu putin noroc si mult talent, vocea lui Beyonce!

Dan Bittman are feelingu' ala, vorba Deliei, si ii ureaza bun venit. Juratul cu experienta simte ca Gianna poate straluci pe scena X Factor. De micuta canta de toate, mai ales melodiile Deliei. Acum cativa ani fredona "Parfum de fericire" iar in seara aceasta, spera sa obtina votul ei.

Ca sa faca lucrurile si mai palpitante, nu alege calea usoara. Daca e sa se remarce la un astfel de show, trebuie sa mizeze pe o piesa de calibru mare: "Listen", Beyonce. De la primele acorduri, jurata noastra ciuleste urechile. Ii suna bine, iar colegii ii confirma banuielile: s-a nascut o stea! Publicul este in picioare, asa cum Gianna a sperat. 

Cand vine vorba de jurizat, Dan Bittman pare de-a dreptul emotionat: "O sa ne uite lumea peste cativa ani, dar macar ma bucur ca am descoperit o noua generatie de oameni care canta cu suflet!". Delia admite ca piesa a fost grea, insa Gianna s-a descurcat minunat. Primul DA e in buzunarul ei. Cheloo se abtine de la comentarii rautacioase si o invita in etapa urmatoare!

Domnu' Bittman nu face opinie separata: 3 de DA!

Dumbo iubaretul: Trei de DAAA pentru "Holograf"... Luceafarul la X Factor: Catalin si Catalina pe aceeasi scena...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x